Close

Strona 5 z 6 PierwszyPierwszy ... 3456 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 41 do 50 z 51

Wątek: Lidia w fabryce

Domyślnie

sprawdz fire walla ! czasem blokuje
    d700 d3 14-24 28 35 50 85 135

Domyślnie

O kurcze - piękne to wszystko dla oka. Bardzo udana sesja - zdjęcia robią wrażenie.

Napisz więcej o background - światło tylko naturalne? Co to za miejsce dokładnie? Stroje pożyczone, czy modelki?
    "Nieostrość" to CECHA obrazu a nie wada!
    http://www.dg.art.pl

Domyślnie

stroje modelki lidia jest (byl) wizarzystaka, swiatlo naturalne stara opuszczona fabryka

Domyślnie

Piekne swiatlo ! Piekne zdjecia - czy to nie jest tak ze jak wziales 5D do lapy to Twoje zdjecia nabraly nowego smaczku ?

Domyślnie

szpak , nie to nie jest tak , sprzet ma tu najmniejsze znaczenie , jak bym mial d200 to bylo by mi latwiej gdyz mialem spust pionowy, szklo o lepszym bokheju i tylko jednego zdjecie bym nie zrobil z kratami tam bylo iso 1600

Domyślnie

Ciekawe miejsce na sesję,modelka też sympatyczna.Popracowałbym nad pozami i co ważne na kolejną sesję zabrałbym wizażystkę.Makijaż nawet ten delikatny to ważna rzecz na zdjęciach

Domyślnie

no wlasnie , pozy moze jakas historyjka , zapewne sie tam wybiore jeszcze, co do wizarzystki lidia jest wizarzystka i jakos w miare ok byl zamalowana bez ekstrawagancji

Domyślnie

Niedżwiedziu, jak to doświetlałeś?
    Tak ogólnie- lampa, lampy, blenda.

Szacunek. Technika na 4 ++ . Popracuj nad pomysłem.

Dla mnie najlepsza 7
    Gdyby jeszcze modelka się nieśmiało uśmiechnęła...
    Fotografowanie jest równoznaczne z przywłaszczaniem sobie zdejmowanego przedmiotu. Oznacza to wchodzenie w pewien stosunek, który kojarzy się nam z poznaniem, czyli zawładnięciem. Susan Sontag
    A7 II Zeiss Batis 25/2 85/1,8 500px FB

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Niedzwiedz Zobacz posta
    szpak , nie to nie jest tak , sprzet ma tu najmniejsze znaczenie , jak bym mial d200 to bylo by mi latwiej gdyz mialem spust pionowy, szklo o lepszym bokheju i tylko jednego zdjecie bym nie zrobil z kratami tam bylo iso 1600
    na 1600 taka jakosc ? niezle naprawde
    cala sesja bardzo fajna, najbardziej ten portret co masz na blogu na okladce, ale jest jeszcze sporo innych
    Pozdrówka Jacek ....

Strona 5 z 6 PierwszyPierwszy ... 3456 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów