Szukaj
jakoś tytuł nie koresponduje mi z treścią, że w nocy niby taki wygląd chmur i w ogóle oświetlenie sceny? podziwiam zatem warsztat
na nocne to tylko te światła na drodze wyglądają. Pomijając technikalia całość bardzo fajna w odbiorze!
pozbyłbym się jasnej plamy w LG tnąc w okolice kwadratu
pozdr
Ja bym cial gore, zeby pozbyc sie przepalu i odrobine prawej zeby pozbyc sie tego C z drzewek wlazacego w kadr.
Nie lubie takiej miekkiej obrobki... a mialo byc tak pieknie!
JaroPienza .... chyba się jednak pogniewałeś skoro kazałeś usunąć moją (ciemniejszą) wersję Twojego zdjęcia![]()
Zgodzę sie co do tytułu i to od niego zacząłbym zmianę.
Światła na drodze to element ktory miał wprowadzać element nocyi zdecydowanie to jest juz kwadrat.
Jedyna opcja usunięcia jasnego nieba tak, aby nie zdekomponowac całość to tak jak Greg sugerował przeklejanie z innego miejsca.
Pozdrawiam
Jarek
Mi sie zdjęcie bardzo podoba. Nie będę nic marudził bo już to zrobiono. Wg mnie ciekawy kadr![]()
mnie sie podoba, jedynie wydaje mi sie ze kolory troche zbyt podkręcone, ale to moze byc moje monitora, on lubi psikusa spłatać, geralnie bardzo fajne zdjęcie popełniłeś![]()
A jeśliby ci zabrakło wszystkich drabin, to naucz się wspinać po własnej głowie.
Fryderyk Nietzsche
Skontaktuj się z nami