Close

Pokaż wyniki od 1 do 5 z 5

Wątek: Kamila&Adam

Domyślnie Kamila&Adam

Jeden z moich pierwszych plenerów ślubnych. Obróbka specyficzna, wiem, ale taki był zamiar :P Zapraszam do oceny

Domyślnie

Świetny klimat. Dobra kompozycja. Jeżeli coś zmienić to tylko kilka kroków do przodu, aby zdjęcie zaczynało się pasem trawy. Pozdrawiam
    Oto ja i moja fotografia ślubna na www.fotofilmkowalik.pl

Domyślnie

kadr bardzo ładny - podoba mi się - BW zdecydowanie w moim guście

nie podoba mi się natomiast prowadzenie wzroku - skupiamy się w głównie na chmurach, a nie na PM, która jest trochę za ciemna.

Tyle ode mnie, ale ogólnie bardzo mi się podoba.
    D700 + 35 & 85
    D610 + 28 & 50

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez fotofilmkowalik Zobacz posta
    Świetny klimat. Dobra kompozycja. Jeżeli coś zmienić to tylko kilka kroków do przodu, aby zdjęcie zaczynało się pasem trawy. Pozdrawiam
    dzięki, cenne spostrzeżenie, nie wykluczam mogłoby lepiej się prezentować

Cytat Zamieszczone przez wojtek87 Zobacz posta
    kadr bardzo ładny - podoba mi się - BW zdecydowanie w moim guście

nie podoba mi się natomiast prowadzenie wzroku - skupiamy się w głównie na chmurach, a nie na PM, która jest trochę za ciemna.
    dzieki, właśnie moim zdaniem tak nie jest, pierwsze co się rzuca w oczy to para ślubna, później otoczenie.
    Ostatnio edytowane przez fantasywings ; 28-03-2014 o 18:26

Domyślnie

Kadr rzeczywiście super. Mam jednak pytanie, w sumie do wszystkich, którzy preferują taką obróbkę. Dlaczego w BW, przecież to ślub, dla niektórych najważniejszy dzień w życiu (głównie Pani młodej ) a tu tak szaro i ponuro. Myślę, że w kolorze byłoby ładniej trawa drzewa (piękna zieleń).
    Pierwsze w oczy rzucają się chmury. Pary młodej trzeba szukać.

Uprawnienia umieszczania postów