Szukaj
Może to miasteczko nie jest ciekawe,ale na tej fotce wyszło bardzo interesująco.fajna fotka
swietnie podane , rzeczywiscie wizualnie miasteczko nie jest tak urokliwe jak inne na lofotach, ale zostało tak przedstawione ze chce się ogladac![]()
Zawsze jestem pod wrażeniem jakości twoich prac. Kolor, detal i obróbka to wedle mnie naprawdę najwyższy poziom opanowania warsztatu. Napiszesz kilka słów odnośnie technikaliów - jedno klatka czy składane? Korzystasz z PSa czy coś innego? Pozdrawiam, Piotr.
Wystarczy, że jest na Lofotach i już jest fajne. Mowa oczywiście o Svolvær, które ujrzałem pierwszy raz przypływając tu promem ze Skutvik. I tak to miasteczko zapamiętałem, zdjęcie jest w zasadzie dokładnym odbiciem moich pięknych wspomnień.![]()
LED ZEPPELIN
Wielkie dzięki za miłe słowa. Cieszy mnie bardzo, że tak odbierasz moje zdjęcia
.
Technikalia w tym przypadku nie są zbyt skomplikowane. Materiał bardzo ładnie naświetlił się na jednej klatce, także nie trzeba było posiłkować dodatkowymi ekspozycjami.
Matryca "wietrzyła" się 144 sekundy, efka miała dziesięć, a milimetry zatrzymały się na 24.
Korzystam zarówno z PS-a jak i CNX2. Obecnie przeważnie zaglądam dużo częściej do "pieska". I to tyle w temacie
.
Ukrywać się raczej nie zamierzam. Chociaż tak do końca nie wiadomo, co w życiu komu pisane jest.
Wielkie dzięki Wszystkim za zerknięcie i pozostawienie śladu po sobie.
Mocno fajowo, że zdjęcie się spodobało.
Pozdrawiam.
musze sie tam w koncu wybrac. Ładnie jest
K5 + S10-20 + 40/2.8 Ltd + 70/2.4 Ltd + 15/4 Ltd + T70-200/2.8 + Lee Filters
http://bartekkw.deviantart.com/
"Dwanaście świetnych fotografii każdego roku to wspaniały plon" Ansel Adams
Aż miło popatrzeć na foty takich miejsc. Super miejsce i zdjęcie.
Pozdrawiam M@rcin
Nikon D7000 + MB-D11 I N AF-S 18-300 G ED VR I N 50 1,8D I T SP 150-600 Di VC USD I
I Lowepro Flipside 400 AW I Olympus mju Tough 6020 I
Nie wiem co za głupoty w tych przewodnikach wypisują. Przecież widać że jest ładnie![]()
Skontaktuj się z nami