Close

Strona 1 z 3 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 25

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post

Domyślnie Summer Aurora...

...

W kadrze Svolvær - jedno z większych skupisk ludzkich na Lofotach.
    Jak podają niektóre mądre przewodniki, miasteczko pozbawione uroku.
    Na mnie jednak zrobiło bardzo pozytywne wrażenie. Tym bardziej, że warunki przytrafiły się dosyć ciekawe .

*** Zapraszam ***

*** Dziękuję ***

Domyślnie

Może to miasteczko nie jest ciekawe,ale na tej fotce wyszło bardzo interesująco.fajna fotka

Domyślnie

swietnie podane , rzeczywiscie wizualnie miasteczko nie jest tak urokliwe jak inne na lofotach, ale zostało tak przedstawione ze chce się ogladac

Domyślnie

Zawsze jestem pod wrażeniem jakości twoich prac. Kolor, detal i obróbka to wedle mnie naprawdę najwyższy poziom opanowania warsztatu. Napiszesz kilka słów odnośnie technikaliów - jedno klatka czy składane? Korzystasz z PSa czy coś innego? Pozdrawiam, Piotr.

Domyślnie

Wystarczy, że jest na Lofotach i już jest fajne. Mowa oczywiście o Svolvær, które ujrzałem pierwszy raz przypływając tu promem ze Skutvik. I tak to miasteczko zapamiętałem, zdjęcie jest w zasadzie dokładnym odbiciem moich pięknych wspomnień.
    LED ZEPPELIN

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez krunz Zobacz posta
    Zawsze jestem pod wrażeniem jakości twoich prac. Kolor, detal i obróbka to wedle mnie naprawdę najwyższy poziom opanowania warsztatu. Napiszesz kilka słów odnośnie technikaliów - jedno klatka czy składane? Korzystasz z PSa czy coś innego? Pozdrawiam, Piotr.
    Wielkie dzięki za miłe słowa . Cieszy mnie bardzo, że tak odbierasz moje zdjęcia .
    Technikalia w tym przypadku nie są zbyt skomplikowane. Materiał bardzo ładnie naświetlił się na jednej klatce, także nie trzeba było posiłkować dodatkowymi ekspozycjami.
    Matryca "wietrzyła" się 144 sekundy, efka miała dziesięć, a milimetry zatrzymały się na 24.
    Korzystam zarówno z PS-a jak i CNX2. Obecnie przeważnie zaglądam dużo częściej do "pieska" . I to tyle w temacie .

Cytat Zamieszczone przez jacekz40 Zobacz posta
    ...Ten styl jak widać po wielu wpisach już rozpoznawalny
    Także Pawle teraz to już się nigdzie anonimowo nie ukryjesz
    Ukrywać się raczej nie zamierzam. Chociaż tak do końca nie wiadomo, co w życiu komu pisane jest .

Wielkie dzięki Wszystkim za zerknięcie i pozostawienie śladu po sobie.
    Mocno fajowo, że zdjęcie się spodobało .
    Pozdrawiam .

Domyślnie

musze sie tam w koncu wybrac. Ładnie jest
    K5 + S10-20 + 40/2.8 Ltd + 70/2.4 Ltd + 15/4 Ltd + T70-200/2.8 + Lee Filters
    http://bartekkw.deviantart.com/
    "Dwanaście świetnych fotografii każdego roku to wspaniały plon" Ansel Adams

Domyślnie

Aż miło popatrzeć na foty takich miejsc. Super miejsce i zdjęcie.
    Pozdrawiam M@rcin
    Nikon D7000 + MB-D11 I N AF-S 18-300 G ED VR I N 50 1,8D I T SP 150-600 Di VC USD I
    I Lowepro Flipside 400 AW I Olympus mju Tough 6020 I

Domyślnie

Nie mogę się na patrzeć
    Gratuluje

Domyślnie

Nie wiem co za głupoty w tych przewodnikach wypisują. Przecież widać że jest ładnie

Strona 1 z 3 123 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów