Close

Strona 2 z 6 PierwszyPierwszy 1234 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 52

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez pastwisko Zobacz posta
    tak bez oglądania w sklepie?
    Zawsze i prawie wszystko (rtv,agd, foto) kupuję przez internet. Jeszcze się nie zawiodłem

Domyślnie

Z żonami i aparatami dla nich to nie jest taka prosta sprawa. Mogą być koszty. Mojej bardzo się spodobał mój X100s. Robiła wrażenie, że ma ochotę mi go skonfiskować, więc zapobiegawczo pokazałem jej w sklepie X20. Również bardzo jej się spodobał, wobec czego złożyłem mglistą obietnicę, że takiego jej kupię na urodziny. Przezorrnie nie sprecyzowałem, na które urodziny.
    Wiosna idzie, więc trzeba zakładać, że niedługo przypomni sobie o obietnicy.

Domyślnie

Jak do 3 tys. to i na NEXa z PZ by starczyło.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez JacekB Zobacz posta
    Z żonami i aparatami dla nich to nie jest taka prosta sprawa. Mogą być koszty. Mojej bardzo się spodobał mój X100s. Robiła wrażenie, że ma ochotę mi go skonfiskować, więc zapobiegawczo pokazałem jej w sklepie X20. Również bardzo jej się spodobał, wobec czego złożyłem mglistą obietnicę, że takiego jej kupię na urodziny. Przezorrnie nie sprecyzowałem, na które urodziny.
    Wiosna idzie, więc trzeba zakładać, że niedługo przypomni sobie o obietnicy.
    U mnie problem jest odwrotny. Ona by chciała jak najtańszy, byleby pstrykał. Niestety kompaktem za 200-300 zł. w pomieszczeniu nie zrobi satysfakcjonującej fotki ale Jej ciężko to wytłumaczyć. Dlatego jako dobry mąż biorę to w swoje ręce

Cytat Zamieszczone przez ropusz Zobacz posta
    Jak do 3 tys. to i na NEXa z PZ by starczyło.
    To musi być mały i prosty w obsłudze aparacik.
    Ostatnio edytowane przez Jacek_Z ; 26-03-2014 o 02:40

Domyślnie

W moim przypadku (w sumie w przypadku mojej zony) sprawe zalatwilo kupno iphone'a.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez artur0372 Zobacz posta
    To musi być mały i prosty w obsłudze aparacik.
    No to jest mały, ustawisz na "zielony" to też w obsłudze będzie łatwy. Natomiast z takich z w auto robią dobre zdjęcia to chyba Canony najlepsze np. S110.

Domyślnie

NEXy z podpiętym szkłem chyba takie małe nie są. Auto raczej odpada bo nie zawsze błyskanie jest wskazane. Nauczy się na "A" i będzie ok. Ten Canon ma dużo ciemniejszy obiektyw od olka i jest droższy.
    Ostatnio edytowane przez artur0372 ; 20-03-2014 o 23:32

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez artur0372 Zobacz posta
    Ona by chciała jak najtańszy, byleby pstrykał.
    Cytat Zamieszczone przez Franek_ Zobacz posta
    W moim przypadku (w sumie w przypadku mojej zony) sprawe zalatwilo kupno iphone'a.
    Mojej na takie plewy nie da się nabrać. Najbardziej jej podchodził mój stary F801s z AF 28-85. Zachowała nawyki z niego, tzn. wie, że aparat trzeba przyłożyć do oka, pokręcić zumem, podostrzyć i wtedy można cykać. Sprzęt, który nie spełnia tych parametrów, jest dla niej z definicji skreślony. X20 jest jak znalazł.

z punktu widzenia mojej kieszeni spokojnie mógłby też być X10, który jest tańszy. Niestety nie ma srebrnych X10, a jej bardziej podoba się wersja srebrna niż czarna.
    Ostatnio edytowane przez JacekB ; 20-03-2014 o 23:59

Domyślnie

Nex-5R vs XZ-10 http://j.mp/1erkn1f

A jak rozważasz XZ-2 to tu masz porównanie NEX-5R z PZ http://j.mp/1ernbLJ
    Ostatnio edytowane przez ropusz ; 20-03-2014 o 23:54

Strona 2 z 6 PierwszyPierwszy 1234 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów