Close

Strona 4 z 6 PierwszyPierwszy ... 23456 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 31 do 40 z 52

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post

Domyślnie

Marne dwie stówki w europejskiej walucie i to jest bardzo poważny argument przy zakupie prezentu dla żony.
    Widziałem te zabawki już dawniej, ale myślałem, że to są stare wersje 5 MP. Dopiero teraz doczytałem, że od roku istnieje nowy model, który ma 14 MP.
    Obsługa prosta jak drut, malutki, więc kobieta zawsze może go nosić w torebce razem ze szminką, megapikseli do wycieczkowych pstryków wystarczy aż nadto, a na rodzinnych imprezach taki aparacik będzie centralnym punktem zainteresowania.
    Zdecydowanie w srebrnym kolorze musi być.
    EDIT:
    Jeszcze warto dodać, że sprzedają go w takich fajnych drewnianych pudełko-szkatułkach. W domu można wystawić jak ołtarzyk ku czci. No i ma wizjer, przez który moja żona może sobie patrzeć do woli, skoro tak lubi.
    Ostatnio edytowane przez JacekB ; 23-03-2014 o 13:29

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez JacekB Zobacz posta
    Marne dwie stówki w europejskiej walucie i to jest bardzo poważny argument przy zakupie prezentu dla żony.
    Widziałem te zabawki już dawniej, ale myślałem, że to są stare wersje 5 MP. Dopiero teraz doczytałem, że od roku istnieje nowy model, który ma 14 MP.
    Obsługa prosta jak drut, malutki, więc kobieta zawsze może go nosić w torebce razem ze szminką, megapikseli do wycieczkowych pstryków wystarczy aż nadto, a na rodzinnych imprezach taki aparacik będzie centralnym punktem zainteresowania.
    Zdecydowanie w srebrnym kolorze musi być.
    EDIT:
    Jeszcze warto dodać, że sprzedają go w takich fajnych drewnianych pudełko-szkatułkach. W domu można wystawić jak ołtarzyk ku czci. No i ma wizjer, przez który moja żona może sobie patrzeć do woli, skoro tak lubi.
    Extra, szkoda ze nie mam nikogo w BRD.ale moze przywedruje kiedys do Polski.
    Takie tam starocie

Domyślnie

Jesteśmy Europejczykami, więc nie ma biedy. Można zamówić online i przyślą do Polski za niewielką dopłatą lub wręcz bez dopłaty.
    http://www.idealo.de/preisvergleich/...4-0-minox.html

Domyślnie

Bez jaj, bo jeszcze ktoś to kupi

Domyślnie

właśnie się zastanawiam czy oni tak na serio?
    D700 | F5 | F4 | F3 | F2 | F | FM2n | NIKOMAT FTn | FUJIFILM X100
    AF16/2.8D |
    AF18/2.8D | AF28/1.4D |AF20-35/2.8D | AF85/1.4D | AF105/2D DC | AF135/2D DC | AF180/2.8D | AF70-180/4.5-5.6D ED Micro | AF80-200/2.8D ED
    MF16/3.5Ai | MF20/4Ai | MF28/2Ai | MF55/1.2Ai | MF105/2.5Ai

Domyślnie

a niby jak. Mysdlaem tylko ze Jacek mi przywjezie i sprzeda za 230E+ przesylka i duza flacha.
    Takie tam starocie

Domyślnie

Jeżeli da się tym w miarę normalnie robić zdjęcia, a raczej powinno się dać, to ja obowiązkowo kupię i będę mieć żonę z głowy na dobrych kilka lat.
    Decyzję podejmę po badaniu organoleptycznym.

Domyślnie

A widzieliście jakieś fotki z tego?
    D700 | F5 | F4 | F3 | F2 | F | FM2n | NIKOMAT FTn | FUJIFILM X100
    AF16/2.8D |
    AF18/2.8D | AF28/1.4D |AF20-35/2.8D | AF85/1.4D | AF105/2D DC | AF135/2D DC | AF180/2.8D | AF70-180/4.5-5.6D ED Micro | AF80-200/2.8D ED
    MF16/3.5Ai | MF20/4Ai | MF28/2Ai | MF55/1.2Ai | MF105/2.5Ai

Domyślnie

Jak dobrze się sprężyć, to przesyłka plus flacha zmieszczą się w tych 230 euro i jeszcze reszta zostanie na drugą flachę. Z tej radości jedna butelka może nie wystarczyć na dwóch.

Cytat Zamieszczone przez deep Zobacz posta
    A widzieliście jakieś fotki z tego?
    Nie widzieliśmy, ale jutro zamierzamy zobaczyć.
    Widzieliśmy ze starych modeli 5-megapikselowych. Nie są gorsze od przeciętnych zwykłych małpek o analogicznych parametrach, a już na pewno nie są gorsze od fotek z telefonu. Dla kobiety z wycieczki w plener lub imprezy rodzinnej do oglądania na ekranie laptoka czego chcieć więcej?
    Tutaj:
    http://www.fotomagazin.de/index_dyn....tID=4592&pid=0
    Ostatnio edytowane przez JacekB ; 23-03-2014 o 14:21

Domyślnie

Jak mówiłem, tak też uczyniłem. Minox od wczoraj cieszy moje oczy, a od dzisiaj podlega testowaniu, zanim trafi do mojej żony w charakterze prezentu.
    Bezapelacyjna nominacja do Oskara w kategorii "ogólna za.j.e.b.i.s.t.o.ść aparatu".
    Zdjęcia też robi. W porywach lepsze niż ajfon, więc swoje zadanie spełni znakomicie.
    Tak się prezentuje w towarzystwie starszych braci:
    Ostatnio edytowane przez JacekB ; 26-03-2014 o 00:46

Strona 4 z 6 PierwszyPierwszy ... 23456 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów