Close

Strona 3 z 6 PierwszyPierwszy 12345 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 21 do 30 z 52

Domyślnie

Naprawdę xz-2 trzeba wziąć do łapki ... taki Nikon D 600 to przy nim pluszowy misiak ... Doskonale wykonany. Najpierw go zobaczyłem, pomacałem (pośród wielu kompaktów), a później dopiero akurat o nim zacząłem czytać na necie. Stosunek cena / jakość - porażająca. To na tyle bo wyjdzie, że reklamuję albo co innego
    Panerai vel Eliot Capone

Domyślnie

Moja ma Canona S95 i jej się podoba, teraz chętnie zmienił bym jej (albo sobie ) na Sony RX100.
    Pozdr
    było żółto i czerwono
    był też FUJI, ale wykończyła go czerwona zaraza
    fotografie Stankiewicz Tomasz

Domyślnie

Ja mam poprzednika.
    Tu z wizjerem

Domyślnie

Jak tak wszyscy swoje chwalą, to ja może zaproponuję Contaxa i4R. Dla kobity jak znalazł. A już czerwony, to w ogóle.

Domyślnie

Mam Canona s100 i mogę polecić. B.przyjemny w obsłudze aparat w który można sobie świetnie ustawić najpotrzebniejsze funkcje - np. mam przysłonę na tylnym kółku, EV w pierścieniu z przodu a blokadę AF/AEL pod kciukiem... prawie jak w lustrzance
    Zielony program też jest niczego sobie - nie raz go pożyczałem znajomym i widziałem, że na auto w jpg porobili całkiem sensowne zdjęcia.

Domyślnie

A ja chyba znalazłem to, co się spodoba mojej żonie i już nie będzie chciała X100s:
    http://www.minox.de/index.php?id=8516&L=0
    Obiektyw z jasnością 2,4 odpowiadający 43 mm na małym obrazku, 14 megapixeli za połowę ceny X20 i o połowę mniejsze od X20. Na wystawie widziałem, ale jakoś nie przyszło mi od razu do głowy, a teraz mnie nagle olśniło. W poniedziałek dymam do sklepu pomacać.
    Ostatnio edytowane przez JacekB ; 23-03-2014 o 01:29

Domyślnie

W jakim sklepie to widziales?
    Jakieś ciałko, szkiełko i światełko, no i jeszcze nosidełko

Domyślnie

W niemieckim, gdzie chwilowo przebywam.

Domyślnie

Jacku! How much w Germanii to kosztuje?
    Jakieś ciałko, szkiełko i światełko, no i jeszcze nosidełko

Domyślnie

ale fajny.............. jak dla żonkii jak znalazl.dzieki. pisza ze cos kolo 230 E. Moze by mi kolego przytargal takiego z BRD? chyba zeby gdzies w Rp gdzies dostal. ale mi sie spodobal .
    Ostatnio edytowane przez piotereks ; 23-03-2014 o 13:00
    Takie tam starocie

Strona 3 z 6 PierwszyPierwszy 12345 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów