Close

Pokaż wyniki od 1 do 6 z 6

Wątek: Czarny Kot

Domyślnie Czarny Kot

Krajobraz z "zupełnie innej beczki". Ponoć w pejzażu nie ma miejsca na ISO 6400? Czarny kot na olsztyńskim zamku.

Domyślnie

No to panie, jesli faktycznie tam był, to ja bym się nie źle przestraszył uznałbym za zły oman
    A zdjęcie ciekawe, gwiazdy wyszły jak pyłek, szkoda tego uciętego kamyka, ale pewnie nie było, bo mógł kocur pójść sobie
    Pozdrawiam.

D7100+N 18-105; S10-20; S17-50 2,8; N50 1.8G+BENRO A1695F
    Kilka moich zdjęc i jeszcze kilka

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez bajcy Zobacz posta
    uznałbym za zły oman
    Czemu? Nie każde arabskie państwo jest złe.
    - Stary człowiek czytał dziecku Odyseję i ono w ogóle przestało mrugać oczami. A ty co opowiesz?
    - Przechodząca kobieta, która w deszczu złożyła parasol i zupełnie przemokła...

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez bajcy Zobacz posta
    No to panie, jesli faktycznie tam był, to ja bym się nie źle przestraszył uznałbym za zły oman
    A zdjęcie ciekawe, gwiazdy wyszły jak pyłek, szkoda tego uciętego kamyka, ale pewnie nie było, bo mógł kocur pójść sobie
    Pozdrawiam.
    Najpierw nie wiedziałem w ogóle co to jest? Oczy się świecą i nie uciekają. Muszę przyznać, że lekko się zastanowiłem. Co to? Nie było innego wyjścia jak zrobić zdjęcie i zobaczyć co to takiego siedzi przy skale. A że wyszło dość nieźle i mnie się spodobało to zdjęcie poleciało na forum do oceny

Dziękuje Wam za wizytę i komentarze.

Domyślnie

Chciałem tylko zauważyć, że "w nocy wszystkie koty są czarne" więc chciałbym wiedzieć czym kierował się Autor zdjęcia nadając swojej pracy tak oczywisty tytuł ... ;D
    Ze zdjęcia wynika, że lepiej brzmiałoby "przyczajony tygrys"...

Pozdrawiam
    NIKON

Uprawnienia umieszczania postów