Witam, dzisiaj ode mnie dwa zdjęcia Magdy. Większość sesji robiona Nikonem D600 i Volną 2.8/80 z freestylerem. Dla głodnych więcej zapraszam na blogowy wpis.
Szukaj
Witam, dzisiaj ode mnie dwa zdjęcia Magdy. Większość sesji robiona Nikonem D600 i Volną 2.8/80 z freestylerem. Dla głodnych więcej zapraszam na blogowy wpis.
Jedynka bardzo fajna, ładne światło i kolory. Dwójka za to przekombinowana, wiem że tilty strasznie wciągają, sam ich nadużywam ale trzeba się pilnować!
Ogólnie, tak trzymać
Koniecznie odwiedź Podkarpacką Grupę Fotograficzną na Nikoniarzach : Forum Grupy PODKARPACKIEJ
Informacja jak się z nami spotkać : Czwartkowe P I W K O (czyli jak się z nami spotkać)
Jesteś z Podkarpacia : Jak do nas dołączyć
Bardzo fajne, nastrojowe to pierwsze zdjęcie - aż z ciekawości zerknąłem co to ta Volna 2.8/80 z freestylerem.
Gdybyś zostawił ciut więcej góry i pr.strony, lekko wyretuszował "to coś" na krawędzi zasłony(?) - wysokość czoła modelki - przedrukowałbym sobie Twoją fotkę na płótno (oczywiście prosząc o większy format) i powiesił na ścianie![]()
"Któż jak BÓG!" - Św.Michał
RobertMiernik - dzięki serdeczneTilt faktycznie wciąga...
popi1612 - Dzięki. To coś to klamka, jakoś nie zwróciłem uwagi ale teraz już zauważam. :PP Jak chcesz drukować pisz na PW.![]()
1 extra kolory piękne do tego poza modelki cudo
Nikon D700 + Nikon 24-70 2.8 + SB-900
B L O G
Jedynka nawet, nawet. Stosując takie maziaje można oszczędzić na obróbce i gratis być posądzonym o arhtyzm.
Dwójka to manekin sklepowy? To chyba do martwej natury=kosz.
Jedynka mi się bardzo podoba.
Aż sobie przypomniałem, że nie testowałem mojego tilta na FX.
Wypijmy za blendy...
Tak, tak nr. 1 bardzo mila w odbirze, 2 srednio. Fajnie miesza to szkielko, z ciekawosci jake cena tego freestylera?
Pozdro
Skontaktuj się z nami