Close

Strona 5 z 5 PierwszyPierwszy ... 345
Pokaż wyniki od 41 do 48 z 48

Wątek: D90 a D5300

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez nikoniarzd3100 Zobacz posta
    Jakie fundusze i wymagania bądź oczekiwania?
    Cos coby pozwolilo mi zobaczyc cos lepszewgo niz moje D-70s, ktore w/g mnie jest bdb,
    Takie tam starocie

Domyślnie

No przydało by się określić fundusze. Bo np. D800 spełnia Twoje kryteria... I jakie szkła masz w posiadaniu?

Domyślnie

ja kiedyś zamieniłem D70s na D90. Myślę, że w jakości zdjęcia różnica między tymi dwoma jest większa niż między D90 a D7xxx. Po przesiadce odkryłem działający Auto WB i zdjęcia straciły dziwne przebarwienia, które D70s czasem produkował. Czy warto? Warto, o ile trzeba. Jak fundusz pozwala na D7xxx to też warto, nawet bardziej, o ile bardziej trzeba
    Nikon D500 z Sigmą 10-20 3.5 i Nikkorami 40 2.8 Micro, 105 2.8 Micro, AF-P 70-300 4.5-5.6 oraz Metzem 52 AF-1, wspierani przez osprzęt.
    Instagram | Flickr

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez nikoniarzd3100 Zobacz posta
    No przydało by się określić fundusze. Bo np. D800 spełnia Twoje kryteria... I jakie szkła masz w posiadaniu?
    Fundusze. hm pewnie 3k max
    Takie tam starocie

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez piotereks Zobacz posta
    Fundusze. hm pewnie 3k max
    to dorzuć 600-700 zł i masz D7100
    Aparat nie kłamie .......... to robi później fotograf na komputerze

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez kendo73 Zobacz posta
    to dorzuć 600-700 zł i masz D7100
    lepszy od D-90/ amatorka/. tak mysle bo widzialem D-90 cos za ok. 2,5
    Takie tam starocie

Wink

Cytat Zamieszczone przez piotereks Zobacz posta
    lepszy od D-90/ amatorka/. tak mysle bo widzialem D-90 cos za ok. 2,5
    ja też widziałem np D700 za 2.500 zł , używany był do wbijania gwoździ , do samoobrony i jako balast przy nurkowaniu itd..... , prawie bym kupił

no bez urazy , jakość ma swoją cene obojętnie czy nówka czy używany , proste jak drut :

nie ma kasy lub nie starczy to D90 zmiana w przyszłości na inny model ( no sorry ale body z premierą w roku 2008 )
    ma kasę to D7100 i będzie spokój na lata do przodu

Aparat nie kłamie .......... to robi później fotograf na komputerze

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez kendo73 Zobacz posta
    ja też widziałem np D700 za 2.500 zł , używany był do wbijania gwoździ , do samoobrony i jako balast przy nurkowaniu itd..... , prawie bym kupił

no bez urazy , jakość ma swoją cene obojętnie czy nówka czy używany , proste jak drut :

nie ma kasy lub nie starczy to D90 zmiana w przyszłości na inny model ( no sorry ale body z premierą w roku 2008 )
    ma kasę to D7100 i będzie spokój na lata do przodu

Nie ma sie co zaraz bulwersowac. Chodzilo mi o przerost tresci nad forma. Bo moze amatorowi w zupelnosci wystarczy D-90/ a moze nawet nie wykorzysta jego mozliwosci/. nie mowiac juz o d-700. Mam na mysli tylko nowe.
    Takie tam starocie

Strona 5 z 5 PierwszyPierwszy ... 345

Uprawnienia umieszczania postów