Close

Pokaż wyniki od 1 do 7 z 7

Domyślnie Baszan studyjnie

Mam nadzieje, ze cos z tego da sie wybrac, kolega czeka no fotki ale zanim je dostanie chcialbym poznac Wasze zdanie.

1.

2.

3.

4.

5.

6.

7.
    Ostatnio edytowane przez Pawulon160883 ; 16-03-2014 o 00:35

Domyślnie

nie wiem, może ja dziś jakiś dzień na krytykę mam, ale dla mnie to żadne
    kucający facet jest mało przekonujący ,
    1 - wineta odcina nogi - inwalida? i jeszcze coś czerwonego mu spod ... wystaje
    2 - j.w. już bez czerwonego
    3 - cięte dłonie, cięte stawy
    4 - nogi ucięte winetą
    5 - cięcie rąk, od razy widać, że poprosiłeś o zdjęcie okularów i ten pan się do tego jeszcze nie przyzwyczaił
    6 - w toalecie ?
    7 - w sumie dla mnie, a właściwie też ucięte w ramionach w bardzo niekorzystnym miejscu
    puszki, słoiki i troszkę światła w ciemności

Domyślnie

Za bogdi64... Kucajaca poza modela nie wygląda zbyt dobrze.

Wysłane z mojego Nexus 4 przy użyciu Tapatalka
    A jeśliby ci zabrakło wszystkich drabin, to naucz się wspinać po własnej głowie.
    Fryderyk Nietzsche

Domyślnie

ale tak poza tym, to bardzo ładne światło, swiatłocień jest ekstra...może kolega napisze jak świecił?

La
    Gość

Domyślnie

wydaje mi sie ze on jednak siedzi, nie kuca. Zdjecia troszke male ale wydaje mi sie ze troche z ostroscia na bakier. Z rzeczy ktore mi sie nie podobaja - silna linia swiatlocienia na szyi - cien kolnierzyka. To bez oklurarow - niewidzace spojrzenie, poza tym okulary to jego nieodlaczna "bizuteria" i ja bym sie jej nie pozbywal. Troszke za silna kontra jak dla mnie. No i przednie swiatlo bym umiescil troszke wyzej.

Domyślnie

Tak, model siedzi a faktem jest ,ze siedzenie jest raczej slabo dobrane, musze to zmienc. Swiecone bylo trzema sabinami w dwoch grupach, grupa "A" to dwie lampy ustawione za modelem (po jego lewej i prawej) a grupa "B" to softbox nad glowa modela .Dzieki za krytyke, trzeba pracowac nad wlasymi bledami
    "Robim co mozem"
    Pozdrawiam

Domyślnie

Najbardziej, tak ogólnie, podoba mi się zdjęcie 1-wsze; poza modela (lekki uśmiech, pochylenie głowy, wyluzowanie), światło, kadr.
    Fakt, kawałek "kolorowej ławki" trochę kłuje po oczach ale z drugiej strony gdyby w ogóle nie było jej widać to właśnie wtedy model wyglądałby jak "kucyk"

Pzdr...
    "Któż jak BÓG!" - Św.Michał

Uprawnienia umieszczania postów