Cytat Zamieszczone przez SerU Zobacz posta
Kiedy tę fotkę robiłeś? Ile razy nie podchodzę do tematu tej fontanny, to nic z niej nie tryska

A kadr fajny - lekko bym poprawił perspektywę.
Sam miałem pomysł na podobny, tylko ta "niema" fontanna. Któregoś razu udało mi się złapać księżyc w pełni wyłążący zza chmur w "oknie z kończyn" pomiędzy delfinem, a tą panienką
Zdjęcie zrobiłem 15 lutego jak spędzałem weekend w Londynie

Cytat Zamieszczone przez shaolin Zobacz posta
Bylo by lepsze jakby bylo proste i troche dluzszy czas bo teraz wyglada jakby ktos wymiotowal na delfina Wyciagnalbym tez odrobine z cienia. Fota na +.
Teraz widze, że jest lekko krzywe.... dłuższy czas nie wchodził w gre bo nie miałem statywu. Zdjęcie zrobilem z ręki. Następnym razem zabiore staty )

Cytat Zamieszczone przez Radek_1 Zobacz posta
Zdecydowanie za dużo w kadrze i to jest niestety niekorzystne dla tego ujęcia.
Sądzę, że gdyby nie tytuł zdjęcia toczyła by się polemika co autor miał na myśli naciskając spust, ale skoro tematem jest "jump" to w ten prosty sposób widz został klasycznie zmanipulowany...
Ja nie kupuję tego zdjęcia
Dziękuje za zwrócenie uwagi. Następnym razem pokombinuje troche innaczej.

Cytat Zamieszczone przez creep Zobacz posta
Za Radkiem - za dużo grzybów w tym barszczu. I rzeźba, i most, i The Shard, a na dokładkę człowiek. Gdyby z czegoś zrezygnować, lub rozbić to na kilka zdjęć, mogłoby być bardzo dobrze, bo technicznie (kolory, ekspozycja) bardzo mi się podoba. Perspektywa do poprawy.
Również dziękuje za opinie ) i już dzięki temu widzę, że można z tego kadru zrobić ze 3 inne o mniejszej zawartości detali. Na wakację napweno tam wrócę i zaprezętuje ponownie)