Close

Pokaż wyniki od 1 do 10 z 15

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Borat1979 Zobacz posta
    Tak marginesie na przyszłość rób kopie danych na kilku nośnikach to nie będziesz musiał się męczyć z odzyskiwaniem
    No nie .... Wiadomo, że mam jeszcze kopie. Jestem wychowany na porządnych zasadach .

Cytat Zamieszczone przez Szuwar Zobacz posta
    Ostatecznie dysk podpięty w kieszeni przez USB i leci odzysk danych.

Jak na razie idzie koszmarnie wolno, ale dane się odzyskują.

W dysku nie udało mi się wszelkiej maści programami odzyskać ani partycji, ani MBR, ani innego wymyślnego ustrojstwa.

Jak uda mi się odzyskać dane - napiszę czym. Program dość popularny, ale jeszcze się wstrzymam z podaniem nazwy, aby nie pojawiał się w wyszukiwarce.

Dziękuję wszystkim za wypowiedzi.
    Niestety odzysk programem TestDisk szedł na tyle wolno, że było to pozbawione sensu. Przerwałem.

Natomiast nie mam pomysłu w jaki sposób go sformatować, bo:

- nie jest widoczny w Komputer czy Eksplorator
    - w zarządzaniu dyskami widnieje jako "niezainicjowany" z nieprzydzielonymi 297 GB. Inicjowanie na MBR wywala komunikat Błąd Danych (CRC) i nie udało mi się żadnym popularnym programem dokonać czegoś sensownego.

Chyba pójdzie utylizacja chociaż nie lubię odpuszczać nierozwiązanego tematu, no .... chyba, że tego nie można rozwiązać .

Domyślnie

Ja takie rzeczy załatwiam tym. Trzeba jednak uważać przy instalacji żeby nie zatwierdzić doinstalowania jakiegoś badziewia.
    Pozdrawiam Tadeusz.
    FB

Uprawnienia umieszczania postów