Szukaj
Sam model świetny (mowa o rowerze), ale zdjęcia...oj...po co tak domykałeś obiektyw? Na dobre to tym zdjęciom nie wyszło, bo bałagan wyszedł straszny...do tego światło też nie było po Twojej stronie.
Jak dla mnie ten rower trzeba focić tam, gdzie miejsce chopperów - na szerokiej drodze, jadąc ku zachodzącemu/wschodzącemu słońcu - industrial kolejowy, to zdecydowanie zły pomysł.
Object error. Unable to run this script. Program terminated!
rower super
Z8 | S 24 1.4 ART | 35+50+135 1.8 S | FTZ II | SB700
Było D90 | D7100 | 2 x D750 | Z6 II
ajć rower prze mega.
Miejsce jednak gorzej. Moim zdaniem industrial kolejowy pasuje do tego typu rowera ale niestety nie w twoich kadrach, popracował bardziej nad kompozycją.
Obróbka - popracuj nad tym I WB wpada za mocno w zimny
Bonus fajne ale tylko ze względu na dobre panoramowanie
Mnie się bardzo podoba 7 ze względu na analogię przedniej zębatki do "symbolu" na tym ustrojstwie przy torach.
Fuji
Zdjecia mi sie nie podobaja bo za duzo przeszkadzajek, a za malo roweru (to nie motocykl lub auto, ktore maja odpowiednia powierzchnie zeby te przeszkadzajki przykryc). Z ekspozycja tez tak sobie bo glownie fele sie swieca, a rama znikaKadrowo tez nie widze tu nic przyjemnego, ot stoi rower i go obstrykales z kazdej strony (przy okazji focac kostke, tory, kaluze i inne smieci
). Ja jestem na nie.
PS. Wizualnie rower niezly ale patrzac na pozycje na nim to garbus po tygodniu murowany. I to raczej bobber, a nie chopper ale niewazneTa gala z boku to po kij? Zeby se nia kly wybic jak sie ktos wywroci?
![]()
Świetny rowerGdybym nie widział zdjęcia jak jeździ to bym nie uwierzył, że działa
Foty za pozostałymi... słabiutko.
Nikon D7200 | D90 + MB-D80 | T11-16 2.8 | N35 1.8G | N18-105 3.5-5.6 | T90 2.8 Macro | T70-200 2.8 | SB-900 | YN-560 III
Szkoda, że zdjęcia ni wyszły :/
Miałem nadzieję, że się coś uda
Chyba nie mam duszy artysty :P
Ten kij z boku to hamulec![]()
Skontaktuj się z nami