Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 11

Wątek: foot nosepick?

Domyślnie Bmx

Miejsce: Justrzenka (tzw. pod żółtym namiotem którego nie było)
    Data: 21.4.07r.
    Modelki: wiele z pedałami
    Sprzęt: D50+8mm+SC17+SB600

1 modelka:

2 modelka:

nie bijcie za bardzo, bo to moja pierwsz przygoda z rybim okiem
    www.kali.ownlog.com | usunięto komercyjną stopkę - regulamin forum!

Domyślnie

Peleng 8mm?
    Użycie lampy daje naprawdę duże możliwości naświetlaniu zarówno skater jak i chmury nie musiały być prześwietlone.
    Pamiętaj że z fisheyem możesz podejść bliżej niż ci się wdaje, a potem zrobić jeszcze krok do przodu:P.
    Zupełnie nie poznałem tego miejsca. Śmiesznie jutrzenka wygląda bez namiotu. Jak w jakimś lesie.

Domyślnie

hehehehe jura i trepan
    co do zdjęć. to zgodze się z przedmówcą co do prześwietlania choć to nie jest największy problem.
    zobacz, że tło za bardzo zlewa sie z riderem. jakoś ta pierwsza fotka jest mało czytelna na pierwszy rzut oka.
    drugie to (chyba najważniejszy) nie pokazujesz wogóle z czego się wybija czy to quoter(tak to jest to tylko wiedzą o tym ludzie co byli)czy bank czy inna przeszkoda. spróbuj zrobić następnym razem kilka zdjęc z różnych z stron i sam zobaczysz i wybierzesz to które ma to coś w sobie. nie mówie że zdjęcia te są nudne czy źle skadrowane, bo to twoja przecież interpretacja. radze tylko postanowić tak jak wcześniej napisalem.
    a próba jak na pierwszy raz wmiare udana
    www.paintingpictures.onwlog.com

D70s Nikkor 10.5mm|50mm|18-70mm SB 26|800

Domyślnie

na drugim zdjęciu jest footjam jakby co
    www.paintingpictures.onwlog.com

D70s Nikkor 10.5mm|50mm|18-70mm SB 26|800

Domyślnie

ano taka nazwa topicu bo miałem wrzucic tylko 2 zdjęcie

dorzucam 3 fotkę

PS. jakby był namiot to by było czytelniej a żeby rider zajmował całe zdjecie to musiałbym mu zrobić z jakis 30cm, a jak chłopaki robili tailwhipy to nie chciałem ryzykować. chłopak chciał zrobić podwójnego i niechcący rower mu wyleciał z rąk i przeleciał obok mnie =)

Domyślnie

Trójka bardziej czytelna. Szkoda, że centralnie. Dziwnie trochę wygląda twarz rowerzysty.

PS. jakby był namiot to by było czytelniej a żeby rider zajmował całe zdjecie to musiałbym mu zrobić z jakis 30cm,a jak chłopaki robili tailwhipy to nie chciałem ryzykować. chłopakchciał zrobić podwójnego i niechcący rower mu wyleciał z rąk iprzeleciał obok mnie =)
    Taki to już urok fotografowania rybim okiem. Dziś o mały włos(5 cm) nie straciłem Nikkora 10,5. http://i34.photobucket.com/albums/d1...20bla/fart.gif

Ps.Tailwhipy są niebezpieczne, sam kiedyś stojąc na banku w jutrzence widziałem przelatujące koło bardzo blisko głowy.

Domyślnie

=) deseczka to się może ładnie bić w obiektyw

Domyślnie

No to powiem tak.... Rybcia daje ci wlasnie mozliwość zrobienia bardzo szerokiego ujecia.. i uważam ze odleglość w jakiej sie znajdowales jest wystarczająca... !

Błędem jest myslenie ze trzeba podejść jak najblizej sie da .. a dopiero wtedy mysleć o kadrze!
    Pewnie powtarzam sie tu po raz setny.. ale zdania nie zmienie!... musisz pokazać otoczenie.. (co i jak)

no i tu sie zblizamy do momentu w ktorym sie zgodze z przedmówcą.... pokazać trza skąd i dokąd ziomuś leci!

ale okolnie na + .. podoba się!

Dobrze ze zdjeli wreszcie te zaszczane przescieradlo.... bo mam w planach sie tam znow wybrac..
    www.trphoto.pl
    D70(NIE CHCE GRIPA) / D200(MAM GRIPA) Nikkor 10.5mm/50mm/28-70mm/80-200mm SB 26/800 ..I na smaczek ... 622 Sunpaczek

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Yelen Zobacz posta
    Trójka bardziej czytelna. Szkoda, że centralnie. Dziwnie trochę wygląda twarz rowerzysty.

Taki to już urok fotografowania rybim okiem. Dziś o mały włos(5 cm) nie straciłem Nikkora 10,5. http://i34.photobucket.com/albums/d1...20bla/fart.gif

Ps.Tailwhipy są niebezpieczne, sam kiedyś stojąc na banku w jutrzence widziałem przelatujące koło bardzo blisko głowy.
    No a pozniej niektorzy sie dziwia ze dziesiatki tysiecy klatek nikosiami sie wyrabia... Jak Wy filmy nimi robicie ?? ))

3 chyba najlepsza.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Nemeth Zobacz posta
    No a pozniej niektorzy sie dziwia ze dziesiatki tysiecy klatek nikosiami sie wyrabia... Jak Wy filmy nimi robicie ?? ))

D2h 8 kl/s i program do łączenia zdjęć w gify. W sumie nie używam aparatu do tego celu:P

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów