Close

Strona 2 z 4 PierwszyPierwszy 1234 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 32

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post

Domyślnie

dopracowane kadrowo kolorystycznie i technicznie foty, mz bdb pozdrawiam

Sith Hospodar Impaler Awatar Dex
    Miasto
    Alpy Transylwańskie

Domyślnie

Oba zaje...świetne

A można wiedziec jak sie nazywa fotograf? Bo chętnie popatrze na więcej takich zdjęć

Domyślnie

Ciekawa technika, fajnie że się nią dzielisz. Kadry bez efektu byłyby dosyć zwykłe, żeby nie powiedzieć nudne, ale z efektem - jest wow.

Domyślnie

Zarąbiste ! Dawno mnie nic tak nie zaskoczyło. Świetny efekt, aż czekam na noc Moim zdaniem jednak dół wychodzi mniej ciekawie. W porównaniu do wyrywającego z kapci nieba dół jest słaby. Chyba warto poszukać ciekawszego motywu. Na jedynce dół za ciemny na dwójce za jasny. Oczywiście to moje spostrzeżenia. Ale te niebo jest kosmiczne ! Gratuluje
    Nikon D7200 | D90 + MB-D80 | T11-16 2.8 | N35 1.8G | N18-105 3.5-5.6 | T90 2.8 Macro | T70-200 2.8 | SB-900 | YN-560 III

Domyślnie

Ciekawe prace , jest efektowne.Pozdrawiam

Domyślnie

Jest inaczej, mocno ciekawie . Fajerwerki jak się patrzy .

Domyślnie

Bardzo ciekawie się dzieje .
    Gratuluję inspiracji i przede wszystkim realizacji .
    www.hubertleszczynski.com
    --------------------------------------
    F_A_C_E_B_O_O_K

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Nikonozaur Zobacz posta
    Kreatywność przez naprawdę duże "K", nawet jak trochę podpatrzona.
    Foty robią wrażenie świeżością podejścia do tematu, fajna sprawa te wybuchy.
    Dzięki Andrzeju! Fajnie, że się podoba, bo mnie b. kręci ta zabawa, a swoją drogą teoria luster mówi, że musimy uczyć się "małpując" innych. Oczywiście uczyć się naśladując, nie kopiując (czyt. kradnąc) ich prace, co niestety niektórzy robią od czasu do czasu nie mając jakby swoich łapek i rozumków. Pozdr..

Cytat Zamieszczone przez creep Zobacz posta
    Ciekawa technika, fajnie że się nią dzielisz. Kadry bez efektu byłyby dosyć zwykłe, żeby nie powiedzieć nudne, ale z efektem - jest wow.
    Dół prawda- byłby zwyklaszczy, bo ile już takich samotnych drzew widzieliśmy... Aaale tam ... da się zrobić po raz 10 000 to samo co inni a jednak inaczej, ciekawiej.. Pozdr...

Cytat Zamieszczone przez szymon708 Zobacz posta
    Zarąbiste ! Dawno mnie nic tak nie zaskoczyło. Świetny efekt, aż czekam na noc Moim zdaniem jednak dół wychodzi mniej ciekawie. W porównaniu do wyrywającego z kapci nieba dół jest słaby. Chyba warto poszukać ciekawszego motywu. Na jedynce dół za ciemny na dwójce za jasny. Oczywiście to moje spostrzeżenia. Ale te niebo jest kosmiczne ! Gratuluje
    Dzięki! Poszukiwania motywu w toku! Pozdr

Cytat Zamieszczone przez Dex Zobacz posta
    Oba zaje...świetne

A można wiedziec jak sie nazywa fotograf? Bo chętnie popatrze na więcej takich zdjęć
    Teraz to już kilku robi podobnie,choć każdy inaczej. Ten Australijczyk to Lincoln Harrison, czy jakuś tak. Z tym, że on ma maszynkę do przesuwania pierścieni, nie robi tego ręką.

Cytat Zamieszczone przez Locter Zobacz posta
    Kapitalne - masz łeb!

Dzięki Locter. Nie spodziewałem się takiego komentu od ciebie. bardzo pozytywnie. Pozdrawiam serdecznie z wiosennych już Mazur.

PS. Dzięki wszystkim za miłe słowa. Pozdrawiam

Rafał
    D90 + NIKKOR + SIGMA + TOKINA + FILTRY + STATYW + PILOT/WĘŻYK + KOMP + PROGRAMY + SAMOZAPARCIE

Domyślnie

Bardzo fajna realizacja trochę zabawy ale efekty super

Strona 2 z 4 PierwszyPierwszy 1234 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów