dopracowane kadrowo kolorystycznie i technicznie foty, mz bdbpozdrawiam
Szukaj
dopracowane kadrowo kolorystycznie i technicznie foty, mz bdbpozdrawiam
Oba zaje...świetne
A można wiedziec jak sie nazywa fotograf? Bo chętnie popatrze na więcej takich zdjęć![]()
łał efekt megaaż kusi spróbować
Zarąbiste ! Dawno mnie nic tak nie zaskoczyło. Świetny efekt, aż czekam na nocMoim zdaniem jednak dół wychodzi mniej ciekawie. W porównaniu do wyrywającego z kapci nieba dół jest słaby. Chyba warto poszukać ciekawszego motywu. Na jedynce dół za ciemny na dwójce za jasny. Oczywiście to moje spostrzeżenia. Ale te niebo jest kosmiczne ! Gratuluje
![]()
Nikon D7200 | D90 + MB-D80 | T11-16 2.8 | N35 1.8G | N18-105 3.5-5.6 | T90 2.8 Macro | T70-200 2.8 | SB-900 | YN-560 III
Jest inaczej, mocno ciekawie. Fajerwerki jak się patrzy
.
Bardzo ciekawie się dzieje.
Gratuluję inspiracji i przede wszystkim realizacji.
Dzięki Andrzeju! Fajnie, że się podoba, bo mnie b. kręci ta zabawa, a swoją drogą teoria luster mówi, że musimy uczyć się "małpując" innych. Oczywiście uczyć się naśladując, nie kopiując (czyt. kradnąc) ich prace, co niestety niektórzy robią od czasu do czasu nie mając jakby swoich łapek i rozumków.Pozdr..
![]()
Dół prawda- byłby zwyklaszczy, bo ile już takich samotnych drzew widzieliśmy...Aaale tam ... da się zrobić po raz 10 000 to samo co inni a jednak inaczej, ciekawiej..
Pozdr...
Dzięki! Poszukiwania motywu w toku!Pozdr
Teraz to już kilku robi podobnie,choć każdy inaczej. Ten Australijczyk to Lincoln Harrison, czy jakuś tak. Z tym, że on ma maszynkę do przesuwania pierścieni, nie robi tego ręką.
Dzięki Locter. Nie spodziewałem się takiego komentu od ciebie. bardzo pozytywnie. Pozdrawiam serdecznie z wiosennych już Mazur.
PS. Dzięki wszystkim za miłe słowa.Pozdrawiam
Rafał
D90 + NIKKOR + SIGMA + TOKINA + FILTRY + STATYW + PILOT/WĘŻYK + KOMP + PROGRAMY + SAMOZAPARCIE
Bardzo fajna realizacjatrochę zabawy ale efekty super
![]()
Skontaktuj się z nami