Szukaj
Amatorzy – martwią się o sprzet. Profesjonaliści – martwią się o pieniądze. Mistrzowie – martwią się o światło.
I takie cos powinno byc u nas, w koncu Polska to Meksyk Europytylko u nas moze byc problem, bo polowa ludzkosci w czasie takiego focenia moze byc juz pod stolem, a nie przy stole...
E tam, czepiacie się. Mam bliską znajomą, która jest właścicielką agencji reklamowej (takiej z prawdziwego zdarzenia, od lat obsługuje jeden z największych koncernów kosmetycznych!) i zdjecia z jej slubu niewiele obiegały od tego, co w linku. Była bardzo zadowolona, także ten tego tak...
- Stary człowiek czytał dziecku Odyseję i ono w ogóle przestało mrugać oczami. A ty co opowiesz?
- Przechodząca kobieta, która w deszczu złożyła parasol i zupełnie przemokła...
Całkiem uczciwa oferta, marne zdjęcia za marne pieniądze. Kto się pytam powiedział wam, że fotografia ślubna to sztuka?! ;>
Koniecznie odwiedź Podkarpacką Grupę Fotograficzną na Nikoniarzach : Forum Grupy PODKARPACKIEJ
Informacja jak się z nami spotkać : Czwartkowe P I W K O (czyli jak się z nami spotkać)
Jesteś z Podkarpacia : Jak do nas dołączyć
Nikt, ja mam raczej w głowie, że to porządne rzemiosło i to dla mnie wystarczy.
Do mnie jeszcze nie dociera, że można sprzedawać coś na czym się kompletnie nie zna, to tak jakbym zaczął robić meble z litego drewna tylko dlatego, że mam kilka narzędzi w garażu i sam zbudowałem drewutnię i dwie szafy z płyty wiórowej.
To bezczelność i tyle według mnie.
Czesc, Serwus, Strzalka, Witka, Siema, Elo, Hej, Jak tam? - mowi Rafał
sorrki, jeśli umieścisz to w PF i ktoś kupi, a to co zrobisz będzie wyglądało podobnie do tego co masz w portfolio, to nie widzę przeszkód...
gorzej jak na stronie masz spoko zdjęcia a oddajesz kaszanę ale tutaj to nie ten przypadek...
Koniecznie odwiedź Podkarpacką Grupę Fotograficzną na Nikoniarzach : Forum Grupy PODKARPACKIEJ
Informacja jak się z nami spotkać : Czwartkowe P I W K O (czyli jak się z nami spotkać)
Jesteś z Podkarpacia : Jak do nas dołączyć
jak sie to mówi 'widziały gały co brały' w dzisiejszych czasach nie jest trudno sprawdzić jaki poziom prezentuje forograf bo większość z nas ma swoje blogi, strony www czy jakie kolwiek inne portfolia... problem jest (a może nie jest) że tacy ludzie znajdują klientów, ale to już chyba kwestia tego że w naszym kraju warunkiem numer jeden przesądzającym o wszystkim jest cena...
A jeśliby ci zabrakło wszystkich drabin, to naucz się wspinać po własnej głowie.
Fryderyk Nietzsche
sailor - ja tu nikogo nie bronie - tyle ze mozna zrobic ctrl+c i potem ctrl+v z innych tego typu watkow i juz
Zdjecia sa "slabe" i kropka ale przejrzalem 'portfolio' i sporo tych par bylo, co nie ukrywam mnie osobiscie troche dziwi.
Tyle ze jak ktos widzi zdjecia na stronie i Pania bierze to w czym problem ? nie rozumiem dlaczego sie uzewnetrzniac i nagabywac na forach, ze fotograf kiepski.
Rozumiem, ze pieniadze Pani bierze male.
"Amatorzy zbudowali Arke, Profesjonalisci Titanica..."
Skontaktuj się z nami