Close

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 19 z 19

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez shaolin Zobacz posta
    I nie rozumiem tylko jednej rzeczy - czy to jakis obowiazek, zeby sfotografowac WSZYSTKICH, ktorzy byli na uroczystosci? Jezeli tak to moze kotleciarze powinni zaczac ustawiac wszystkich w kolejce i zrobic paszportowki i gotowe
    Byłem kiedyś na meksykańskiej uroczystości Quinceañera - czyli ślub bez pana młodego.
    W czasie imprezy pani młoda chodziła od stołu do stołu. Wszyscy wstawali i fotograf robił zdjęcia pani młodej z wszystkimi osobami z danego stołu.
    Amatorzy – martwią się o sprzet. Profesjonaliści – martwią się o pieniądze. Mistrzowie – martwią się o światło.

Gaduła Awatar shaolin
    Miasto
    Rio de Janeiro, Brazylia

Domyślnie

I takie cos powinno byc u nas, w koncu Polska to Meksyk Europy tylko u nas moze byc problem, bo polowa ludzkosci w czasie takiego focenia moze byc juz pod stolem, a nie przy stole...

Domyślnie

E tam, czepiacie się. Mam bliską znajomą, która jest właścicielką agencji reklamowej (takiej z prawdziwego zdarzenia, od lat obsługuje jeden z największych koncernów kosmetycznych!) i zdjecia z jej slubu niewiele obiegały od tego, co w linku. Była bardzo zadowolona, także ten tego tak...
    - Stary człowiek czytał dziecku Odyseję i ono w ogóle przestało mrugać oczami. A ty co opowiesz?
    - Przechodząca kobieta, która w deszczu złożyła parasol i zupełnie przemokła...

Domyślnie

Całkiem uczciwa oferta, marne zdjęcia za marne pieniądze. Kto się pytam powiedział wam, że fotografia ślubna to sztuka?! ;>
    Koniecznie odwiedź Podkarpacką Grupę Fotograficzną na Nikoniarzach : Forum Grupy PODKARPACKIEJ
    Informacja jak się z nami spotkać : Czwartkowe P I W K O (czyli jak się z nami spotkać)
    Jesteś z Podkarpacia : Jak do nas dołączyć

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez RobertMiernik Zobacz posta
    Kto się pytam powiedział wam, że fotografia ślubna to sztuka?! ;>
    Nikt, ja mam raczej w głowie, że to porządne rzemiosło i to dla mnie wystarczy.
    Do mnie jeszcze nie dociera, że można sprzedawać coś na czym się kompletnie nie zna, to tak jakbym zaczął robić meble z litego drewna tylko dlatego, że mam kilka narzędzi w garażu i sam zbudowałem drewutnię i dwie szafy z płyty wiórowej.
    To bezczelność i tyle według mnie.
    Czesc, Serwus, Strzalka, Witka, Siema, Elo, Hej, Jak tam? - mowi Rafał

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Onsajt Zobacz posta
    to tak jakbym zaczął robić meble z litego drewna tylko dlatego, że mam kilka narzędzi w garażu i sam zbudowałem drewutnię i dwie szafy z płyty wiórowej.
    .
    raczej to tak jakbys zbudował karmnik na zajęciach praktyczno technicznych w szkole podstawowej

Domyślnie

sorrki, jeśli umieścisz to w PF i ktoś kupi, a to co zrobisz będzie wyglądało podobnie do tego co masz w portfolio, to nie widzę przeszkód...

gorzej jak na stronie masz spoko zdjęcia a oddajesz kaszanę ale tutaj to nie ten przypadek...
    Koniecznie odwiedź Podkarpacką Grupę Fotograficzną na Nikoniarzach : Forum Grupy PODKARPACKIEJ
    Informacja jak się z nami spotkać : Czwartkowe P I W K O (czyli jak się z nami spotkać)
    Jesteś z Podkarpacia : Jak do nas dołączyć

Domyślnie

jak sie to mówi 'widziały gały co brały' w dzisiejszych czasach nie jest trudno sprawdzić jaki poziom prezentuje forograf bo większość z nas ma swoje blogi, strony www czy jakie kolwiek inne portfolia... problem jest (a może nie jest) że tacy ludzie znajdują klientów, ale to już chyba kwestia tego że w naszym kraju warunkiem numer jeden przesądzającym o wszystkim jest cena...
    A jeśliby ci zabrakło wszystkich drabin, to naucz się wspinać po własnej głowie.
    Fryderyk Nietzsche

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez sailor Zobacz posta
    jak widac - kazda tworczosc znajdzie swojego obronce
    sailor - ja tu nikogo nie bronie - tyle ze mozna zrobic ctrl+c i potem ctrl+v z innych tego typu watkow i juz
    Zdjecia sa "slabe" i kropka ale przejrzalem 'portfolio' i sporo tych par bylo, co nie ukrywam mnie osobiscie troche dziwi.
    Tyle ze jak ktos widzi zdjecia na stronie i Pania bierze to w czym problem ? nie rozumiem dlaczego sie uzewnetrzniac i nagabywac na forach, ze fotograf kiepski.

Rozumiem, ze pieniadze Pani bierze male.

"Amatorzy zbudowali Arke, Profesjonalisci Titanica..."

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12

Uprawnienia umieszczania postów