Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 19

Domyślnie znalezione w sieci

Przypadkiem znalezione bo to nie moja branża:
    http://forum.trojmiasto.pl/UWAGA-bez...436,1,125.html

Ale przyznać się, który odwala taką tandetę u "mnie" w mieście

Ps. Cennik tak ciekawy jak zdjęcia, ale pewnie dotacja była
    Czesc, Serwus, Strzalka, Witka, Siema, Elo, Hej, Jak tam? - mowi Rafał

Domyślnie

no ale jeśli zleceniodawca przed wybraniem fotografa spojrzał choćby na 5 minut w portfolio - to wiedział w co się ładuje. Wiec dlaczego teraz takie żale.

Domyślnie

przeciez masz podane z imienia i nazwiska fotografke lacznie z nr tel.
    i tak szczerze mowiac nei mam wiem o co halo.. jakosc oadekwatna do ceny. portfolio na stornie oczywiste - efekt nei odbiega od fot w portfolio
    Odpowiadam jedynie za to co napisalem - nie za to co zrozumiales

Domyślnie

To prawda, widziały gały co brały, ale najbardziej rozwaliło mnie to "art and foto"
    FX/DX/CX/www

Oszczędny w słowach Awatar puszosław
    Miasto
    okolice Wrocławia

Domyślnie

Jak widzę takie osoby które sprzedają taki chłam to się normalnie nóż w kieszeni otwiera. Nie uważam że dałbym radę podołać ślubnej sesji foto, ale to co zobaczyłem w tym portfolio mnie zabiło...

Toż to osoba pierwszy raz trzymająca małpkę w ręce może takie "sesje ślubne" robić. Totalne dno, zero pomysłu a o wiedzy o fotografowaniu nie wspomnę.

cena niewygórowana - fakt, ale ja bym za coś takiego ani złotówki nie wziął-nie miał bym odwagi...

Edit
    Taki fotograf powinien pójść na kilka sesji z kimś kto w ogóle trzymał kiedyś aparat w ręce, albo zapisać się na staż i chodzić jako siedemnasty fotograf...
    Ostatnio edytowane przez puszosław ; 11-03-2014 o 22:29

Domyślnie

widze ze jest tradycyjne najezdzanie podobne jak w innych tego typu tematach.

A co do ceny ("ciekawe") to za niskie ? nie rozumiem.

"Amatorzy zbudowali Arke, Profesjonalisci Titanica..."

Domyślnie

Szkoda dziewczyny, może się nie zniechęci?

Domyślnie

Się czepiacie, jest wyraźnie napisane zdjęcia z duszą a duszę ciężko zobaczyć :P. Poza tym komuś się podoba skoro parę sesji tam jest ale poziom jak dla mnie to całkiem jak ja, gość
    który przeszedł z full auto na tryb P xD

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez MARTINK Zobacz posta
    widze ze jest tradycyjne najezdzanie podobne jak w innych tego typu tematach.
    A co do ceny ("ciekawe") to za niskie ? nie rozumiem.
    jak widac - kazda tworczosc znajdzie swojego obronce
    Odpowiadam jedynie za to co napisalem - nie za to co zrozumiales

Gaduła Awatar shaolin
    Miasto
    Rio de Janeiro, Brazylia

Domyślnie

Zazdroscicie bo ktos trzepie kase, a Wy nie i tyle

A tak na powaznie - foty przerazajace, czas oddania takich fot to wg mnie czas zgrania plikow z karty... Nie wydaje mi sie, zeby 5 miesiecy zajela jej obrobka... Takie akcje oczywiscie nie robia dobrze rynkowi ale to wlasnie rynek powinien weryfikowac takie rzeczy...

I nie rozumiem tylko jednej rzeczy - czy to jakis obowiazek, zeby sfotografowac WSZYSTKICH, ktorzy byli na uroczystosci? Jezeli tak to moze kotleciarze powinni zaczac ustawiac wszystkich w kolejce i zrobic paszportowki i gotowe

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów