Close

Pokaż wyniki od 1 do 10 z 12

Wątek: Rajd Arłamów

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post

Domyślnie

Zacznę od tego co mi się nie podoba: nie podoba mi się nazywanie swoich prac "wypocinami", szczególnie, że zdjęcia według mnie bardzo udane.
    Pasuje mi sposób obróbki do takiej liściasto-błotnej scenerii. Na niektórych kadrach może troszkę oszczędziłbym winiety, ale genralnie jest fajnie.
    Moim faworytem z zestawu jest kadr 7. Za najsłabszy z zestawu uznałbym 12. Pozostałe kadry bardzo fajne.
    Jarod
    "Wychodź na zewnątrz więcej, ale rób mniej zdjęć"

Domyślnie

Dzięki za kolejne opinię
    Cytat Zamieszczone przez Rossi_PL Zobacz posta
    ... Dość oryginalna obróbka, używałeś jakiegoś filtra do wyciągania detali, np. tonal contrast?
    Zdjęcia zostały wywołane z rawów w lightroomie, żdnych filtrów czy presety nie były użyte. Pobawiłem się suwaczkami plus krzywe
    Cytat Zamieszczone przez Jarod Zobacz posta
    Zacznę od tego co mi się nie podoba: nie podoba mi się nazywanie swoich prac "wypocinami", szczególnie, że zdjęcia według mnie bardzo udane..
    Był to mój pierwszy rajd, dużo się namęczyłem aby w miarę coś uchwycić

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez sowart Zobacz posta
    dużo się namęczyłem aby w miarę coś uchwycić
    co było takiego męczącego? Rajdy to sama radość, nawet jak daje deszczem w oczy/obiektyw i do domu daleko

13 i 14 najfajniejsze. Ogólnie mogłeś zdjąć trochę kontrastu z aut i ludzi oraz światła z białych elementów aut.

No to może i ja zrobię temat.
    www.rajdowy.blogspot.com wolę samochody niż wijące się "modelki"

Uprawnienia umieszczania postów