Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 13

Domyślnie Jomla - WWW - galeria

chciałbym zrobi galerię zdjęc mojej pociechy czy mozecie mnie jakoś pokierowac? coś latwego i prostego w obsłudze?
    D7000 | D40x | sb-700 | S18-50 2.8 ex macro| N35 1.8

Domyślnie

Taki kombajn do zrobienia galerii zdjęć dziecka? (mowa o Joomli, a nie pluginie ) Ja na Joomli stawiałem swojego czasu spore serwisy, a nie galerie zdjęć
    Object error. Unable to run this script. Program terminated!

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez SerU Zobacz posta
    Taki kombajn do zrobienia galerii zdjęć dziecka? (mowa o Joomli, a nie pluginie ) Ja na Joomli stawiałem swojego czasu spore serwisy, a nie galerie zdjęć
    Czy Twoja praktyka z joomlą ma być traktowana jako jedynie słuszny wzór?
    Joomla świetnie się nadaje do tworzenia rodzinnej galerii - małych, prostych stron www, które w razie potrzeby łatwo rozwinąć.

Pozdrawiam
    Samsung M1733, HTC Magic, Asus K53S, Lomer Borneo, gatki z targu

Domyślnie

Jak dla mnie joomla jest ociezala, szczegolnie w porownaniu do wp. no ale co kto lubi
    .
    | D700 + MB-D10 | + | Samyang 85/1.4 + Tamron 24-70VC | + | Nissin Di866 II | + | 3x YN-RF603 |

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez qualin Zobacz posta
    Jak dla mnie joomla jest ociezala, szczegolnie w porownaniu do wp. no ale co kto lubi
    Dokladnie - Joomla to swiety CMS, ale do zastosowan bardziej koroporacyjnych, czy na duze serwisy, a nie na strony domowe. To samo osiagnie sie na WP czy innych lzejszych cms-ach. Dlatego spytalem dlaczego akurat Joomla

Poza tym WP jest duzo przyjazniejszy w obsludze.
    Object error. Unable to run this script. Program terminated!

Domyślnie

Dokladnie, panel administracyjny joomli to totalna masakra w porownaniu do panelu z wp. wp jest przejrzysty i latwo wszystko mozna znalezc, na joomli trzeba czasem cale godziny poswiecic, zeby znalezc to czego szukamy.
    .
    | D700 + MB-D10 | + | Samyang 85/1.4 + Tamron 24-70VC | + | Nissin Di866 II | + | 3x YN-RF603 |

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez qualin Zobacz posta
    Dokladnie, panel administracyjny joomli to totalna masakra w porownaniu do panelu z wp. wp jest przejrzysty i latwo wszystko mozna znalezc, na joomli trzeba czasem cale godziny poswiecic, zeby znalezc to czego szukamy.
    Ja znowu mam odwrotnie menu admina jest bardzo dla mnie przejrzyste w joomli. Może to dlatego, że to od niej zaczynałem zabawy z CMSami.
    z pozdrowieniami - Krzysiek
    Nikon Z6 + Zf + Z9 + N14-24/2.8S + N24-70/2.8S + N70-200/2.8G VR II + N35/1.8S + N50/1.8S + 75/1.5 + N85/1.8S + N105/1.4E

Domyślnie

Ja mam akurat jeden portal na joomli i strone swoja na wp wiec mam porownanie "w czasie rzeczywistym" :P joomla napewno daje szersze pole do popisu, ma znacznie wiecej opcji niz wp. wp nie jest takim kombajnem, ale to prostych stronek czy blogow jest idealne.
    .

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez ukasz81 Zobacz posta
    chciałbym zrobi galerię zdjęc mojej pociechy czy mozecie mnie jakoś pokierowac? coś latwego i prostego w obsłudze?
    ... a oni sobie pogadali i nic mądrego nie podpowiedzieli
    Zajrzyj tutaj.
    Tutaj jest... podpis

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów