Close

Pokaż wyniki od 1 do 9 z 9

Wątek: Dorota i Hawana

Domyślnie Dorota i Hawana

UWAGA: to nie ślub!

1.
    2.
    3.
    4.
    "Któż jak BÓG!" - Św.Michał

Oszczędny w słowach
    Miasto
    Rawa Maz.

Domyślnie

Piękna dziewczyna, piękna klacz, zgrabne ujęcia. Kolorystyki nie skomentuję, bo oglądeam na nędznym lapku. 3. bym zatytułował "Gdzieś tu powinna być moja marchewka"

Domyślnie

Albo gruszka

Hej, skąd wiedziałeś, że to klacz?

Oszczędny w słowach
    Miasto
    Rawa Maz.

Domyślnie

Poznaję takie rzeczy po oczach...

Jedna z nich to Hawana, prawda? No nie wyobrażam sobie wałaszka o takim imieniu

EDIT

Teraz, jak sie przyjrzałem na dobrym monitorze, to widzę, że każde zdjęcie ma inną dominantę -- można by to zgrać ewentualnie. Zwłaszcza dwójka trochę jak z ORWO robiona

Domyślnie

2-ka jedynie do pokazania, ma klimat, 3-ka nie wiem gdzie miała podziać sie ostrość, ale nie znajduje sie tam gdzie raczej miała być, chyba, że na "sznurze" ;>
    D700 | N18-35 | N50 | N85 | SB900

Domyślnie

tipsi

szumer, 2jka faktycznie chyba najlepsza a co do ostrości to umówmy się, przestałem się nią przejmować już jakiś czas temu (choc są osoby, które może to "razić") ale mimo to dziękuję za konstruktywną uwagę!

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez popi1612 Zobacz posta
    tipsi
    szumer, 2jka faktycznie chyba najlepsza a co do ostrości to umówmy się, przestałem się nią przejmować już jakiś czas temu (choc są osoby, które może to "razić") ale mimo to dziękuję za konstruktywną uwagę!
    Jeśli to pstryki dla przyjaciółki, to nie będzie doszukiwać się specjalnie wad tych zdjęć.
    Aczkolwiek na odbitkach sam stwierdzisz, że brak ostrości planu ktory jest "najcennieszy" pozostawi Twoje zdjecia wśród sterety innych zdjęć znajomych.
    D700 | N18-35 | N50 | N85 | SB900

Domyślnie

na 1 widze kupe fajny zestaw albumowy nr the best
    pozdro

Domyślnie

Cholewcia, jak się człowiek spieszy... Dzięki Pawulon, kupa faktycznie - teraz! - psuje odbiór zdjęcia

Uprawnienia umieszczania postów