Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 18

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post

Domyślnie Kodak Portra 160

Kolorowy film pierwszy raz. A filmu 3 rolka w życiu. 120mm 6x6.

Ostatnio edytowane przez Farien ; 28-02-2014 o 14:42

Domyślnie

(...)
    Widziałem taką scenę kiedyś... Na przykład, no ja wiem? Na przykład zapala papierosa, nie? Proszę pana, zapala papierosa... I proszę pana patrzy tak: w prawo... Potem patrzy w lewo... Prosto... I nic... Dłużyzna proszę pana... To jest dłu... po prostu dłu... dłużyzna, proszę pana. Dłużyzna..
    (...)

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Lena&TheShadow Zobacz posta
    (...)
    Widziałem taką scenę kiedyś... Na przykład, no ja wiem? Na przykład zapala papierosa, nie? Proszę pana, zapala papierosa... I proszę pana patrzy tak: w prawo... Potem patrzy w lewo... Prosto... I nic... Dłużyzna proszę pana... To jest dłu... po prostu dłu... dłużyzna, proszę pana. Dłużyzna..
    (...)
    Wybacz mi najmocniej ale nie rozumiem tego co tu wypociłeś drogi użytkowniku Lena&TheShadow

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Farien Zobacz posta
    Wybacz mi najmocniej ale nie rozumiem tego co tu wypociłeś drogi użytkowniku Lena&TheShadow

no to jak nie rozumiesz, to tlumaczenie nie ma sensu
    w sumie... mimo wszystko wypada wiedziec skad cytat i wtedy bys wiedzial, ze pasuje do tych zdjec

Domyślnie

Oj tam Miał aparat Zorka 5 no i zrobił kilka zdjęć

Domyślnie

no wlasnie... pasuje? pasuje!

Domyślnie

Pomijając didaskalia to 1 mi się podoba..

Domyślnie

Podoba mi się. Zarówno temat codzienny jak i proste kadry.

Edyta mówi, że albo skanowanie nie poszło perfekcyjnie, albo lab zafundował ci rysę na filmie. Wygląda na to drugie.
    Ostatnio edytowane przez doktor ; 28-02-2014 o 22:44
    R6008, Y124G, Ye35, ZI; Blog

Domyślnie

Nie zgodzę się z tą nudą, tzn może jest jakaś senność, niedzisiejszość, ale nie nuda. Po prostu są naturalne i z dobrze oddanym klimatem, i ze spójną do niego kolorystyką. Na ziemię mnie nie powaliły, ale na pewno nie żałuję że odwiedziłem ten wątek.

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów