Close

Strona 2 z 5 PierwszyPierwszy 1234 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 45

Domyślnie

Nooooo panie, toś mi smaka zrobił tymi plażami i widokami... chyba trzeba zacząć kase odkładać :>
    Jak tam jest z językiem, normalnie po angielsku się można dogadać?

Domyślnie

najnormalniej - a i zdarzają się filipińczycy co po polsku gadają. Językowo nie ma absolutnie zadnego problemu.

Domyślnie

Super relacja, trochę późno trafiłem, ale teraz będę śledził.
    http://www.krupienko.pl/galeria/

Gaduła Awatar shaolin
    Miasto
    Rio de Janeiro, Brazylia

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez stock Zobacz posta
    najnormalniej - a i zdarzają się filipińczycy co po polsku gadają. Językowo nie ma absolutnie zadnego problemu.
    W Polsce to mozna trafic tylko na takich z choroba filipinska... ale nie ze znajomoscia jezyka...

14 git, jakby uciac ten krzak w LD to nawet do dzialu krajobraz by sie nadawalo robi sie coraz ciekawiej!
    Ostatnio edytowane przez shaolin ; 07-03-2014 o 08:54

Domyślnie

Też teraz trafiłem na tę ręckę, dzięki Stock. Będziesz inspiracją, bo jeśli tam zawitam to wówczas wychylę na miejscu za Ciebie Dobry materiał, czekamy na więcej, pokaż trochę street view i ludków...
    Nikon i podróże ...

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez moshica Zobacz posta
    Też teraz trafiłem na tę ręckę, dzięki Stock. Będziesz inspiracją, bo jeśli tam zawitam to wówczas wychylę na miejscu za Ciebie Dobry materiał, czekamy na więcej, pokaż trochę street view i ludków...
    co kurna, że niby sam tam chcesz pojechac ? A dawać info to się pojedzie Foty będą - musze to jakoś na weekendzie poogarniac

Sith Hospodar Impaler Awatar Dex
    Miasto
    Alpy Transylwańskie

Domyślnie

Nowe zdjęcia obejrzane, pozostaje czekać na następną porcję

Widoki rewelka, czyściuteńka woda, ciepełko. Chociaz dziś dalej za oknem widze beton, to chociaż jest bezchmurne niebo i słoneczko

Domyślnie Filipiny [relacja]

Wyprawa udana z tego co widzę. Okolice piękne. Pogoda cudowna. Zdjęcia marzenie. Cóż można oczekiwać więcej. Może trochę więcej czasu na wylegiwowanie na plażach zacząć zimne trunki/napoje..

Mam pytanie odnośnie całości kosztu łącznie z gotówka wydana na miejscu - w jakiej górnej kwocie zamkneliscie sie indywidualnie?
    Ostatnio edytowane przez hulk2012 ; 09-03-2014 o 15:57

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez hulk2012 Zobacz posta
    Wyprawa udana z tego co widzę. Okolice piękne. Pogoda cudowna. Zdjęcia marzenie. Cóż można oczekiwać więcej. Może trochę więcej czasu na wylegiwowanie na plażach zacząć zimne trunki/napoje..

Mam pytanie odnośnie całości kosztu łącznie z gotówka wydana na miejscu - w jakiej górnej kwocie zamkneliscie sie indywidualnie?
    W granicach 8-9tyś za całość. 3.5 tygodnia, dwie osoby. Nie oszczędzaliśmy zasadniczo. Hotele też były kosztowne bo zachciało nam się wygodnie by odpocząć

Domyślnie

Z czego połowa to przelot, tak? Na fly4free szukałeś biletów czy normalnie?

Strona 2 z 5 PierwszyPierwszy 1234 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów