Close

Pokaż wyniki od 1 do 7 z 7

Wątek: Cami

Oszczędny w słowach
    Miasto
    BBa/Dublin

Domyślnie Cami

1.

2.

3. dodatek...

Domyślnie

Profesjonalne logo natomiast zdjęcia już nie. Wydaje Ci się że ogarniasz światło, ale niestety tak nie jest i w tej kwestii przydałoby się więcej wiedzy i doświadczenia. Nie jest fatalnie, ale zachwytu też nie wzbudzisz tymi zdjęciami.

Oszczędny w słowach
    Miasto
    BBa/Dublin

Domyślnie

Niestety nie uwazam ze ogarniam swiatlo, mam z nim multum problemow, jest to w sumie moja 3 sesja gdzie uzywam lampy studyjnej wraz z beauty dishem, wiec dopiero ucze sie pracowac ze swiatlem, dlatego nie wiem dlaczego porownujesz moje zdjecia do profesjonalnych skoro nic takiego nie napisalem? Dwa pierwsze sa zrobione na swietle zastanym, natomiast "dodatek" jest zrobiony w szopie 3x3. Pozdrawiam

Domyślnie

Pewnie dlatego uznał, że uważasz się za profesjonalistę, bo zamieściłeś logo na zdjęciach i sprzedajesz swoje usługi fotograficzne. Ale ja tylko zgaduję
    Co do zdjęć to z tych pierwszych pewnie można by więcej wyciągnąć w post procesie, kadry same w sobie nie są jakieś tam złe, ale dla mnie jako konsumenta fotografii całość nie zachwyca.

Oszczędny w słowach
    Miasto
    BBa/Dublin

Domyślnie

Piotrek B. Dzieki za dobre slowa, pragne dodac ze byla to moja pierwsza sesja w tym stylu czyli "lekkim glamour" o ile mozna to tak nazwac, pzdr

Domyślnie

zastanawia mnie jesli chodzi o dodatek, jak to było świecone - dziwnie wygląda cień - tak jak byś świecił dwoma lampami z dwóch stron. Przy takich prostych fotach pod ścianą / jednolitą powierzchnią, zazwyczaj w zupełności wystarczy jedna lampa na wprost modelki ewentualnie lekko przesunięta w jedną ze stron. Co do pierwszych dwóch - nie porywa - ładna modelkam, ładna stylizacja - a efekt taki sobie.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez BsK1 Zobacz posta
    (..) jest zrobiony w szopie 3x3. Pozdrawiam
    Możesz teraz nazwać studio - FotoSzopa

Jakbyś popracował nad pierwszym i drugim zdjęciem czyli kolor i bardziej kreatywna obróbka to byłyby ochy i achy .
    Bonus już nie zachwyca, nie podoba mi się pachwina modelki i niekorzytnie ujęte muskularne ramię wyciełabym te fotki i zostawiła tryptyk w cz/b. W cz/b możesz od biedy wciskać kit, że cień jest zamierzonym i spójnym elementem portetu.
    Wiesz, trzeba umieć się sprzedawać .

Uprawnienia umieszczania postów