Close

Strona 1 z 3 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 24

Wątek: Na moście...

Domyślnie Na moście...

...inaczej

zapraszam

pozdrawiam

Domyślnie

Nie wiem, jak zrobiłeś te rozmycia, ale finalny efekt mi się podoba Choć nie powiem, trochę "daje po oczach"

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez kkokosz Zobacz posta
    .... Choć nie powiem, trochę "daje po oczach"

taki był zamiar

Domyślnie

co jak co ale efekt powstał świetny
    Aparat, jakieś obiektywy i torba używana.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez kkokosz Zobacz posta
    Nie wiem, jak zrobiłeś te rozmycia...
    Też się zastanawiam nad techniką, może dookoła jest jakaś szklana rura? Przemyślę to sobie w drodze do sklepu
    Nikoś D90 + MB-D80 + Nikkor 16-85 VR + Nikkor 70-300 VR + Cosina 100 macro + SB-600 + Velbon Sherpa 600R
    Moja racja jest mojsza, niż Twojsza. Moja racja jest najmojsza!

Oszczędny w słowach Awatar therion
    Miasto
    Wejherowo/Winchester

Domyślnie

Faktycznie inaczej Dla mnie bomba! Trzeba się było od centrum kadru jakoś oderwać i coś skrobnąć, łatwo nie było

Domyślnie

ja jednak tego nie kupuje... taki "motion blur" na zdjęciu średnio mi podchodzi, choć sam kadr i miejsce świetne.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez artman Zobacz posta
    ja jednak tego nie kupuje... taki "motion blur" na zdjęciu średnio mi podchodzi, choć sam kadr i miejsce świetne.
    wiadomo ze efekt jest zamierzony, ale nic nie było tutaj blurowane, jest to prosty filtr w PS-ie, oczywiscie ma prawo Ci sie nie podobać

Domyślnie

dla tych którym się nie podoba taka zabawa fotografią, dołożę kadr kolejowy (czernie zamierzone )

Domyślnie

Jedynka ciekawie wygląda, przynajmniej jest inaczej od całej masy fotek z tego miejsca. U mnie plus.
    Dwójka jakoś mnie nie przekonuje, czaję, że tak mocne cienie zamierzone, ale jednak....
    ps. Rychtuj sprzęt, za trzy tygodnie przyjadę na inspekcję. Ma być ładne światło, odpowiedni kierunek i moc wiatru, resztę powiem na miejscu.
    LED ZEPPELIN

Strona 1 z 3 123 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów