Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 12

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post

Domyślnie FSO Polonez VR6 swap

W ubiegły weekend skoczyłem z chłopakami z Burnout Magazine pocykać ich zabawkę, czyli Poloneza z serduchem VR6.
    W użyciu Olek i klisza Kodak Portra 400. Ciekawy jestem Waszych opinii. Zapraszam

1.

2.

3.

4.

5.

6.

7.

8.

9.

10.
    |D700|D90|50 f/1.8|35 f/1.8|18-105 f/3.5-5.6|70-210 f/4-5.6|58 f/2|
    |OM-2 SP|OM-4|50 f/1.8|35 f/2.8|
    |flickr|Blogger|

Domyślnie

Dla mnie numerek 3 - z tymi nadkolami zrobił się naprawdę ładny kawałek zadziornej dupeczki Do takiego silnika nie potrzeba ślicznego wypacykowanego auta bo ono było robione głównie dla frajdy i zaskoczenia na drodze Już słyszę ten dźwięk silniczka, baaardzo go lubię
    blog|fejsbuk|flickr
    Z6II|20|35|50|85|500

Domyślnie

Albo źle przykręcili przednie poszerzenia, albo wsadzili szeroki zawias od nowszych poldków i zapomnieli dospawać dystanse nad przednią podłużnicą - kąty wyprzedzenia zwrotnicy do poprawki Ten samochód prostuje koła przy wyjściu z zakrętu, czy nie? Wiem coś o tym, bo lata temu sam tworzyłem podobne wydumki z Polonezów i Kantów. Jak potrzebują przespawane i poszerzone fele 13", to mam gdzieś dwie w garażu

Co do fotek - Poldek, to Poldek - mam sentyment
    Object error. Unable to run this script. Program terminated!

Domyślnie

Mi najbardziej pochodzi 1 i 6.
    Co do samego Poldka, uwielbiam takie sleeper`y :P

Pes, możesz zdradzić co to za miejscówka? Ursus?
    D600 / 28-70 2.8 / 50 1.8 / 70-210 4-5.6

Domyślnie

a ja tylko zapytam: dlaczego tak ciepło ?
    nie widzę usprawiedliwienia dla takiej obróbki, poldek nie jest miły i sympatyczny....

dasz foto w ostrzejszej konwersji ?
    D90 + N35-80 + S75-300 +H58 +N50 +SB700

Domyślnie

Rossi_PL, dzięki.

SerU, uwagi chłopakom przekazałem dziś via priv, niech czerpią z Twoich doświadczeń Dzięki!

Shifter, dzięki. Ta miejscówka to tereny byłych zakładów Ursus. Kilka razy już tam cykałem auta. Tym razem było na ostro bo wparowała ochrona ale doszliśmy do porozumienia

bart1, taki ciepły WB zarejestrował Olek i klisza. Kolorki moim zdaniem dość charakterystyczne dla Portry. Wołanie automatyczne dla filmów typu C-41. Nie będę w to ingerował

Jakby ktoś miał ochotę na więcej fotek Poldka to zapraszam tutaj: http://pskrzypczynski.blogspot.com/2...lonez-vr6.html
    |D700|D90|50 f/1.8|35 f/1.8|18-105 f/3.5-5.6|70-210 f/4-5.6|58 f/2|
    |OM-2 SP|OM-4|50 f/1.8|35 f/2.8|
    |flickr|Blogger|

Domyślnie

Na ostatnim wyglada prawie jak golf I
    Zdjecia calkiem ok, sam model malo atrakcyjny, jako ciekawostka ok, ale to wciaz "Trapez" i leb obcina przy czolowym

Domyślnie

Z kadrów 1 i 5. Resztę mojej opinii znasz
    Pozdrawiam/Best regards
    Sławomir Borysowski

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Greg77 Zobacz posta
    Na ostatnim wyglada prawie jak golf I
    Zdjecia calkiem ok, sam model malo atrakcyjny, jako ciekawostka ok, ale to wciaz "Trapez" i leb obcina przy czolowym
    Akurat łeb obcinały kanty i tylnonapędowe Łady A Poldek był jednym z bezpieczniejszych samochodów w swojej klasie - Sierry, Peugeoty 405 i inne wynalazki z tamtej epoki mogły tylko pozazdrościć solidności konstrukcji.

Zobacz sobie: -KLIK-
    Object error. Unable to run this script. Program terminated!

Domyślnie

Polonez mega, Miejsce fajne na pierwszych zdjęciach, Kadry ok - Ale obróbka jest taka oo Nie porywa. Może trzeba było bardziej agresywniejszą zastosować

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów