Szukaj
Przyjemna, delikatna konwersja. Na jedynce brakuje mi trochę katedry za sprawą drzew, pierwszy plan nie jest tu chyba zbyt zachęcający. Dwójka fajna. Mimo nieciekawego nieba rozważyłbym ewentualnie danie trochę więcej góry oraz zróżnicowanie tonalne (rozjaśnienie) katedry w stosunku do drzew - ale to kwestia preferencji
.
Fajnie w kadrze, fajny obiekt, fajna obrobka, ogolnie fajnieOdrobinke te bikomafrjendy przeszkadzaja bo burza atmosfere dawnych lat
![]()
Co do konwersji to milo usłyszeć. Miałem niezłą zagwozdkę i dorobiłem się ze czterech wersjiNa dwójce polowałem wręcz na nieciekawe niebo bo to panorama z dziewięciu klatek w pionie i z chmurkami było ciężko, a jeszcze ciężej trafić w bezchmurny poranek... Więcej góry może faktycznie byłoby lepiej, pewnie jeszcze tam postrzelam.
Fajnie przeczytać takiego posta !Bikomafrjendy faktycznie od tej strony nie teges.
Dziękuję bardzo za odwiedziny i komentarz.
Ostatnio edytowane przez therion ; 04-03-2014 o 13:29
Ta wrzutka juz niestety slaba, w kadrze jeszcze ujdzie choc dominuja krzaki, a mgielka w 1 wyglada jak dymale swiatlo dziwne. Wole ten obiekt robiony od spodu
![]()
Skontaktuj się z nami