Szukaj
Piękne zdjęcie ... niesamowite kolory ...
Fajne, podoba mi się wszystko..
Razi mnie to kolano w dziwnej pozycji. Niestety jesteś na tyle sprytny, że zdjęcie jest świetne pod względem kompozycji i nic dodać nic ująć także z tym kolanem to modelka będzie musiała tak żyć.
Kolory wyważone ale zanim szarpałeś suwakami mógłbyś usunąć CA z listwy okiennej.
"A tak się spędza czas w pociągu podczas podróży" , super modelka, fajne łagodne światło - super![]()
Nieważne czym - ważne jak!
Raczej Karolina z przedziału.
Nie wiem, co napisać.
Świetne, musiałeś mieć wysoką szufladę żeby tam zmieścić Karoline![]()
D700 | D5100 | N18-35 | S20/1.8 | S35/1.4 | N35/1.8 | N50/1.4G | N50/1.8G | N85/1.8G | SB-700 | SB-400
Widziałem wcześniej na innym portalu i zarówno to zdjęcie jak i cały "pociągowy" set są rewelacyjne, piękne kolory, kompozycja kadrów, piękna modelka z klasą świetnie "gra" przed obiektywem, światło, klimat, atmosfera... superTo są takie zdjęcia, które dla mnie stanowią punkt odniesienia, poziom, do którego chciałbym kiedyś dobić... IMO jedno z najlepszych zdjęć jakie tutaj widziałem, bardzo mi się podoba, gratulacje
![]()
http://marcinciepielewski.pl/
Instagram: Marcin Ciepielewski
Facebook: Marcin Ciepielewski - Images of Passion
Nie będę szukał słabych punktów bo mi życia nie starczy. Kolory bliskie mojemu niedościgniętemu ideałowi. Gratuluję!
.
Posiadanie lustrzanki nie robi z Ciebie fotografa a tylko posiadacza lustrzanki
D5100 ; N35 ; N85 ; (N18-55 ; N55-200)<--te się nie liczą
Skontaktuj się z nami