Rewelacyjna praca, a miłośnikiem Twojego warsztatu nie jestem. Tutaj nie ma się do czego przyczepić.
Szukaj
Rewelacyjna praca, a miłośnikiem Twojego warsztatu nie jestem. Tutaj nie ma się do czego przyczepić.
D700 | D5100 | N18-35 | S20/1.8 | S35/1.4 | N35/1.8 | N50/1.4G | N50/1.8G | N85/1.8G | SB-700 | SB-400
po co ma wrzucac surowke i udowadniac ze nie jest wielbladem? kompletnie nie rozumiem wymogu pokazywania oryginalu. skoro twierdzi ze nie obrabial tzn ze nei obrabial.
i akurat w przypadku Dominiki ma absolutna racje, tzn nie wiem czy obrabial czy nie i mnie to nie interesuje ale przy tej modelce nie trzeba obrobki na oczch i ustach by wygladaly jak wygladaja
Odpowiadam jedynie za to co napisalem - nie za to co zrozumiales
portfolio - www.piotrfajfer.com
przy urodzie Dominiki urodzie nawet twarzy nie trzeba wygładzać... już Ci kiedyś Joseph pisałem że nie widzę sensu wstawiać rawa tu, nie wiem skąd Twoja pasja do oglądania surówek![]()
Nie czytając żadnych komentarzy, na szybko powiem, że - bardzo mi sie podoba, zmysłowo i z klasą, z tajemnicą.
czy ta podobająca-mi-się-Modelka ma dwukolorowe włosy? czy to wynik obróbki?
...światło ginekologiczne. bez finezji. ot walnę światłem w dekold...
obróbka zbyt widoczna. nie ma w ogóle faktury skóry na dekoldzie - albo obróbka, albo światło to wypaliło.
nie uważasz, że to coś różowe (?) nieco zniekształciło biust Modelki?
kosmyka włosów pod pachą nie widziałeś?
ogólnie zdjęcie średnio, ale ...idziesz już dobrą szosą![]()
zwierciadlanki: D800 D750 D3 D300 F65
nikkory: 14-24/2.8 20/2.8 28/2.8 50/1.8 70-200/2.8 VR
manual: zenitar 16/2.8 fish, helios 44/2
SB900 frotto cokin lowepro epson L800
Ostatnio edytowane przez Jacek_Z ; 28-02-2014 o 15:30
Skontaktuj się z nami