Szukaj
Ładne auto.
Niestety tylko tyle, bo zdjęcia do mnie nie przemawiają![]()
Kreacja na retrostyl nieudana, te wrzutki gradientowe slabe (duzo lepiej Ci to wyszlo przy Audi), okolica slaba ale to nie Twoja wina. Kadrowo tak sobie - to juz Twoja wina![]()
![]()
Ogolnie rzecz ujmujac - nie poradziles sobie w danej sytuacjifoty do dokumentacji i tyle.
Za to fura git! M5tki rlz forever!![]()
myślę, że ocena zdjęć poprzedników zbyt okrutna.
Nie ma efektu WOW, ale jest kawał dobrze zrobionej robotyMi się coś takiego podoba, na pewno bardziej, niż pseudo-grafiki robione w PS, jak to się coraz częściej spotyka.
Ale ja generalnie wolę reportaż niż wydumaną fotografię pseudo-studyjną
Jest na prawdę dobrze!
Dzięki Panowie! Sam szczerze mówiąc nie jestem zachwycony efektami tej sesji, dopiero po opublikowaniu zdjęć zdałem sobie sprawę że przesadziłem chyba z jasnością, gradientami i balansem bieli. Przyzwyczaiłem się do spokojnej pracy, dostosowanej pod siebie i dostosowanej odpowiednio. Niestety nie jestem jeszcze przyzwyczajony jeszcze do zleceń typu "przyjedź za 2h i zrób zdjęcia na parkingu"
Jutro porsche 911, zobaczymy co z tego wyjdzie. Jakieś sugestie? Miejsce to samo + wnętrze warsztatu.Trochę zimniejsze kadry, to na pewno. Coś innego?
Ciezko cos sugerowac nie widzac miejsca ale rzeczy w stylu - mniej odbic, skupic sie na kadrowaniu i kompozycji, nie leciec w retrostajl jezeli ma wyjsc tak jak tutaj![]()
Skontaktuj się z nami