Close

Pokaż wyniki od 1 do 6 z 6

Wątek: Bmw e34 M5

Domyślnie Bmw e34 M5

Trochę klasyki.
    Auto "regenerowane" przez firmę detailingową (SNB Łódź, polecam swoją drogą)
    Niestety auto nie mogło opuścić firmowego parkingu, więc musiałem sobie jakoś poradzić
    Jak zwykle, wszystko do oceny.

1.
    2.
    3.
    4.
    5.
    6.
    7.
    8.
    9.

Domyślnie

Ładne auto.
    Niestety tylko tyle, bo zdjęcia do mnie nie przemawiają

Gaduła Awatar shaolin
    Miasto
    Rio de Janeiro, Brazylia

Domyślnie

Kreacja na retrostyl nieudana, te wrzutki gradientowe slabe (duzo lepiej Ci to wyszlo przy Audi), okolica slaba ale to nie Twoja wina. Kadrowo tak sobie - to juz Twoja wina

Ogolnie rzecz ujmujac - nie poradziles sobie w danej sytuacji foty do dokumentacji i tyle.

Za to fura git! M5tki rlz forever!

Domyślnie

myślę, że ocena zdjęć poprzedników zbyt okrutna.
    Nie ma efektu WOW, ale jest kawał dobrze zrobionej roboty Mi się coś takiego podoba, na pewno bardziej, niż pseudo-grafiki robione w PS, jak to się coraz częściej spotyka.
    Ale ja generalnie wolę reportaż niż wydumaną fotografię pseudo-studyjną

Jest na prawdę dobrze!

Domyślnie

Dzięki Panowie! Sam szczerze mówiąc nie jestem zachwycony efektami tej sesji, dopiero po opublikowaniu zdjęć zdałem sobie sprawę że przesadziłem chyba z jasnością, gradientami i balansem bieli. Przyzwyczaiłem się do spokojnej pracy, dostosowanej pod siebie i dostosowanej odpowiednio. Niestety nie jestem jeszcze przyzwyczajony jeszcze do zleceń typu "przyjedź za 2h i zrób zdjęcia na parkingu"
    Jutro porsche 911, zobaczymy co z tego wyjdzie. Jakieś sugestie? Miejsce to samo + wnętrze warsztatu. Trochę zimniejsze kadry, to na pewno. Coś innego?

Gaduła Awatar shaolin
    Miasto
    Rio de Janeiro, Brazylia

Domyślnie

Ciezko cos sugerowac nie widzac miejsca ale rzeczy w stylu - mniej odbic, skupic sie na kadrowaniu i kompozycji, nie leciec w retrostajl jezeli ma wyjsc tak jak tutaj

Uprawnienia umieszczania postów