Szukaj
Silkypix czyta profile koloru Nikona?
duzy brzydki nikon i mala ladna sigma dp1
alfie
gdzie ty chłopie w tak konserwatywne grono wciskasz swoje 3 grosze.
Musisz wierzyć na słowo że tylko NX jest jedynie słuszny, musisz wiedzieć że te profile nikona
to jedyna słuszna droga a upinty to magia nieosiągalne nigdzie indziej.
Ja reklamowałem SillkyPix już dawno temu ale podobnie jak ty teraz zostałem heretykiem.
Sam pracowałem na nim od wersji 3 czyli od początku po obecną wersję 6 i podobnie uważam że to jeden z lepszych programów do obróbki raw.
Usunięto komercyjną stopkę w podpisie!
Alf,
Temat jest o NXD, który jest delikatnie mówiąc do dupy i taka jest opinia większości.
To że Tobie odpowiada to Twoja sprawa. Z wypowiedzi Twoich wnoszę, że jesteś super profi zawodowcem, a my amatorzy nie znamy się na niczym...
Tak próbuję znaleźć na forum Twoje zdjęcia żeby je podziwiać, ale jakoś mi się nie udaje, a chętnie zobaczyłbym co potrafi zawodowiec...
A wracając do programu, to mowa jest o wyższości NX2 nad NXD, a nie jakiś SillkyPix. Masz go, używasz i dobrze Ci z tym to się cieszę.
Widać my amatorzy, niektórzy z 50 letnim stażerm, nie dorastamy do tego oprogramowania i dlatego nie zachwycamy się nim.
No tak, powinienem posłuchać rady mądrzejszego....
Pokaż zdjęcia, mądrzejszy zawodowcu.... Chętnie porównam je z pracami np. Pawła Pawlaka.
hahaha
Schowaj swoje opinie sobie w buty...
Poza obrażaniem innych i mądrowaniem się nie masz żadnych argumentów.
ALF129 ZAWODOWIEC!!!! Taki powinieneś mieć NICK
Szkoda z Tobą polemizować.
Skontaktuj się z nami