Jak dla mnie esencją sesji jest zdjęcie numer 2. Auto doskonale pasuje do "rustykalnych" klimatów stacji![]()
Szukaj
Jak dla mnie esencją sesji jest zdjęcie numer 2. Auto doskonale pasuje do "rustykalnych" klimatów stacji![]()
Nie wiem o co wam chodzi z tym autem, to tak jakbyście komentowali wygląd modelki w portrecie/fashion a z tego co wiem to takie komentarze są zawsze nie na miejscu...
Co do zdjęć szkoda, że nie ponumerowane. Ogólnie musisz zadbać o "czystsze" i dokładniejsze (ucięte tył auta wg mnie nieuzasadniony na tej fotce z żabiej perspektywy) kadrowanie wg mnie, bo najbardziej podoba mi się ta fota co Pes podlinkował, ale oczywiście ułamek dystrybutora mi przeszkadza, zresztą Shaolin też o tym pisał. Poza tym flara na 1 wygląda co najmniej słabo.
hihihiprzystanek PKS w Łowiczu
fajne fotki
Z tą różnicą, że to nie jest modelka a zmiany w samochodzie zostały wykonane dodatkowo. Modelka wiadomo urodzi się taka i taka pozostanie i m.in. dlatego się nie komentuje.
Potraktuj uwagi dotyczące samochodu jak uwagi do stroju lub makijażu modelki który calkowici nie pasuje i rujnuje zdjęcie
Nikon
FuFu X100T
Było D90, D7000, D7100, D610 i wiaderko słoików
Moje tereny https://500px.com/sesio/galleries/gluszyca
A co jeśli powiem, że smar na dłoni to charakteryzacja która ukazuje wysokie przywiązanie właściciela do auta i relacje auto-kierowca?
Panowie, jeśli dobrze mi się wydaje to forum fotograficzne, nie motoryzacyjne. Nie wiem czemu waszym zdaniem zdjęcie jest nie fajne bo felga jest taka a nie inna, bo auto jest obniżone, bo [...]
Ja proszę o opinie zdjęć, nie autaSą ludzie którym się to nie podoba, są i tacy którzy jarają się takimi autami. Nie ma co więcej w tym temacie mówić.
Skontaktuj się z nami