Close

Pokaż wyniki od 1 do 3 z 3

Wątek: 500px

Domyślnie 500px

Mam pytanie,
    dostałem maila z serwisu 500px, w którym napisali mi, że chcieliby sprzedawać moje zdjęcia(niektóre), ale nie jestem pewien czy to dobry pomysł. Niektóre z owych zdjęć były wrzucane na fora internetowe(ale tylko podglądowo), czy nadal mogę je sprzedać ?
    I jeszcze jedno co myślicie o sprzedawaniu fot. przez owy portal(niby min. 75$ od zdjęcia ale...), czy ktoś z was już robił takie rzeczy ?

Pozdrawiam, Kacper.

Gaduła Awatar timi
    Miasto
    Golub-Dobrzyń
    Wpisów
    3

Domyślnie

Mi zwędzili zdjęcie nie informując o tym, najnormalniej w świecie skopiowali z innego portalu i gdyby nie czujność forumowicza który skojarzył to zdjęcie ze mną nawet bym o tym nie wiedział.

Domyślnie

Nie chciałem zakładać nowego wątku żeby nie robić za bardzo śmietnika więc skorzystam z tego bo sprawa też dotyczy 500px. Chodzi o to czy ktoś z Was korzystających może wie jak sprawdzić kto udostępnił moje zdjęcie na Facebook'u? Jak klikam na znaczek F to mogę je sam udostępnić, a chciałbym sprawdzić kto udostępnił, na maila przychodzą powiadomienia o polubieniach/dodaniu do ulubionych, ale o udostępnianiu nie. Z góry dzięki za odpowiedź.
    A6000 + 16-50mm, Industar 61L/3 - MC 2.8/50, Helios 44M-4 2/58
    <span style="text-decoration: line-through;">D3100 + 18 - 55 + 35mm</span>
    http://flickr.com/aro777

Uprawnienia umieszczania postów