Close

Pokaż wyniki od 1 do 7 z 7

Domyślnie Podhalański gladiator

Uprzedzę pytania czy syf na podłodze jest zamierzony- tak jest
    Nikon D90

Domyślnie

Te adidasy też zamierzone ?
    D700 | D5100 | N18-35 | S20/1.8 | S35/1.4 | N35/1.8 | N50/1.4G | N50/1.8G | N85/1.8G | SB-700 | SB-400

Domyślnie

Adidasy jak adidasy, wygląda jakby głowę miał doklejoną.

Zdjęcie całkiem fajne, ale różnica głowa/tułów spowodowała, że wygląda jak wklejka.

Domyślnie

z takim mieczem to aż się kusi żeby jakoś inaczej ubrać modela (nie tylko adidaski)... z takim mieczem (ma trochę dziwne proporcje) mógłbyś zrobić krasnoluda a'la "Hobbit"...

co to za poświata w okolicach głowy i ramion?

Domyślnie

powiem tylko tyle ze zupełnie nie zapanowałeś nad kontra, barki jak i ramiona są wypalone, no i te adidasy...

Gaduła Awatar manfred
    Miasto
    Góralem jestem i nikt kto ma okowite nie jest mi obcy

Domyślnie

Dla mnie te parzenice trochę... Delikatnie mówiąc śmiesznie wyglądają w połączeniu z tym mieczem. Ale może to jakiś super projekt to kto wie.

Domyślnie

Miecz dwuręczny nie pasuje ani do górala, ani do gladiatora. Prędzej bym go widział z siekierą czy toporem.
    Ogólnie postać wygląda trochę dziwnie:
    1. głowa - j.w. wspomniane, wygląda jak przyklejona, albo była wysunięta do przodu na jakimś badylu, bo szyje nie może być tak długa.
    2. cała postać wygląda dość karykaturalnie - kadr chyba z góry, bo nogi są małe, tułów średni, a głowa wielka. Dodatkowo wygląda jakby wpierał się na tym mieczu, a nie go trzymał.

Buty - jak już ubrany jest cały na czarno, to trzeba było trzymać się tego w całym ubiorze, a nie żółte fluorescencyjne. Chociaż żeby były jakieś w miarę jednolite podchodzące pod szarości lu czerń, ale bez kolorowych oczojeb*** wstawek.
    Certo Six 2.8/80, Zenity, Praktica BX20
    Nikon
    D7000; S17-50/2.8, D610; 16--200/2.8, T70-300USD | Metz 50 AF-1

Uprawnienia umieszczania postów