Close

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 14 z 14

Domyślnie

Panowie możecie jaśniej z tymi bitami i Bajtami? Czy chodzi wam o pojemność dysku/partycji C?

Cytat Zamieszczone przez Greg77 Zobacz posta
    Ja z pierwszego posta zrozumialem, ze autorka watklu zapisuje wszystko na dysku C: wiec nie ma co sie dziwic, ze sie rozrasta, wystarczy, ze zapisuje rozne smieci na pulpicie.
    Później wielu się dziwi, że komp np. długo się uruchamia...
    Nikon

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez sufenta Zobacz posta
    ccleaner nie usunie wspomnianych juz plikow z adobe- nie usuwa ich ccleaner w moim compie zainstalowany.
    Czytaj ze zrozumieniem: napisałem, że do tego typu plików (i innych programów) konieczne jest doinstalowanie do CCleaner'a CCenhancer.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez pgi Zobacz posta
    Czytaj ze zrozumieniem: napisałem, że do tego typu plików (i innych programów) konieczne jest doinstalowanie do CCleaner'a CCenhancer.
    nie chce mi sie czytac ze zrozumieniem twoich postow skoro ty nie czytasz moich- nie jest potrzebne instalowanie czegokolwiek.
    I was expecting applause but I suppose stunned silence is equally appropriate... flickr

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez fotoGRAFIK Zobacz posta
    Dysk ma 120gb, windows 7 64gb, PS, C1PRO, jakieś mniej znaczące pierdoły

Dysk notorycznie się zapycha, obecnie używając CCleaner jestem w stanie odzyskać do kilku gb maksymalnie. Kasowanie podglądów C1Pro daje jakieś 2-2,5gb ale to momentalnie się odtwarza na nowo

Jakieś pomysły gdzie ukryło się kilkadziesiąt gb?
    Wielkość literek zaznaczonych na czerwono ma bardzo duże znacznie
    Zapamiętaj małą litera b oznacza się bit. Pojemność dysku mierzymy w GB (giga bajtach) a system Windows jest 64 bitowy a nie jak zapisałaś 64 gb (giga bitowy)

Tak jest poprawnie:
    Cytat Zamieszczone przez fotoGRAFIK Zobacz posta
    Dysk ma 120GB, windows 7 64-bit, PS, C1PRO, jakieś mniej znaczące pierdoły

Dysk notorycznie się zapycha, obecnie używając CCleaner jestem w stanie odzyskać do kilku GB maksymalnie. Kasowanie podglądów C1Pro daje jakieś 2-2,5 GB ale to momentalnie się odtwarza na nowo

Jakieś pomysły gdzie ukryło się kilkadziesiąt GB?

A co do zapychania dysku to ile danych na nim przechowujesz? Bo jak zapisujesz na nim wszytko to nic dziwnego, że się zapycha. Dzisiaj 100 zdjęć w formacie RAW średnio 2 GB

A system musi też mieć miejsce na pliki tymczasowe z programów, na których pracujesz. Najpierw zaczął bym od zgrania swoich danych na zewnętrzny dysk bo może się okazać, że po zgraniu danych w czarodziejski sposób odzyskasz 2/3 pojemności dysku
    Ostatnio edytowane przez Borat1979 ; 24-02-2014 o 19:40
    Sony A7 | Voigtlander 15/4.5 III | Tamron 28-75/2.8 RXD | Fuji 55/1.8

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12

Uprawnienia umieszczania postów