Close

Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 26

Wątek: Kozica

Domyślnie

gdzie ona tam polazła
    tak na ścianę
    Na razie D90 i D7100, S150 Macro, T116, N35, S50 1,4 S50-150, S900 i statyw całkiem dobry Fajne hobby i tyle
    http://pawelmeszynski.flog.pl/

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez shaolin Zobacz posta
    Jakby byla w mocnym punkcie to by bylo nawet lepiej, ale ogolnie jest klimat i calosc na duzy plus.

PS. Logo przeszkadza
    Za kolegą, przekadrowanie w mocny punkt mogło by jeszcze poprawić i tak bardzo dobre zdjęcie, ale i tak bardzo fajnie to wyszło

Domyślnie

Bardzo mi się podoba.
    D750X2 /FM/ dużo gratów

Domyślnie

@Biegly, szkoda ze nie widziałeś mnie jak zobaczyłam ta Kozice. Zaczelam biec po dosc ubitym sliskim sniegu, to była przełęcz wiec wiało tak ze ledwo się na nogach trzymałam. Odpychajac się kijkami szybko zblizylam się do Kozicy. Stwierdzilam ze dalej nie biegnę bo mi ucieknie. Tele bylo w plecaku wiec szybko trzeba było je wydostac. Rzucilam się na kolana i modlilam się tylko żeby nie zeszła. Udało się. Kozica pozwoliła mi dosłownie na zrobienie 3 zdjęć po czym sobie poszła
    I takie zdjęcia, pozostają w pamięci na długo
    :::WEB:::BLOG:::ANALOG:::INSTA:::
    YouTube:::

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez kurczaczek Zobacz posta
    @Biegly, szkoda ze nie widziałeś mnie jak zobaczyłam ta Kozice. Zaczelam biec po dosc ubitym sliskim sniegu, to była przełęcz wiec wiało tak ze ledwo się na nogach trzymałam. Odpychajac się kijkami szybko zblizylam się do Kozicy. Stwierdzilam ze dalej nie biegnę bo mi ucieknie. Tele bylo w plecaku wiec szybko trzeba było je wydostac. Rzucilam się na kolana i modlilam się tylko żeby nie zeszła. Udało się. Kozica pozwoliła mi dosłownie na zrobienie 3 zdjęć po czym sobie poszła

I to są najpięknie wspomnienia związane z takimi fotami. Bezcenne. Zostają w pamięci na długo. Fota bardzo udana.
    A new shit has come to light...

Domyślnie

Świetne zdjęcie. Staranny kadr, ładna GO - elegancko jest!

PS
    To się bidulka zagubiła...
    NIKON

Domyślnie

Bardzo dziękuje jeszcze raz za opinie

Szczerze mówiąc to nie spodziewałam się aż tak pozytywnego odzewu, zarówno w tym jak i w drugim wątku
    Nikon N10.5 N35 N85 N80-200 S17-50 YN568
    Zapraszam do polubienia strony

Domyślnie

Świetne zdjęcie. Jak malowane, jest tylko to co potrzebne, nic więcej.
    http://rmn1.pl Sony i telefon.

Domyślnie

świetnie podana kozica w tym białym niebycie
    +++

Domyślnie

Pięknie pokazałaś kozicę. Duży plus. zastrzeżenie tylko do loga (mam alergie na napisy)

Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów