Close

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 18 z 18

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post

Domyślnie

...produkt pewnie jest oryginalny, tylko podejrzewam, że poprzedni właściciel nie wyrejestrował produktu, dlatego tak się dzieje...

Domyślnie

@witold68, przeczytaj całość zanim napiszesz odpowiedź

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez bazakbal Zobacz posta
    Witam.
    Zakupiłem cs 4 kilka lat temu. ......?
    I do tej pory go nie instalowałeś? To musiało być około 2009
    Przepraszam, ale albo ja czegoś nie rozumiem, albo wszystkiego nie napisałeś.
    Jak masz oryginalne nie otwierane wcześniej pudełko i klucz programu, to nie widzę takiej opcji żeby serwis Adobe Ci nie pomógł.

Domyślnie

dzięki wszystkim.

zostałem oszukany. nie da się nic zrobić. policji w tym kraju dużo. nie wierzę, że pomogą. co najwyżej wezmą mi photoshopa i tyle.

dzięki jeszcze raz.

Domyślnie

co do moich tez.

kupiłem w 2010 roku. zainstalowałem i nie było żadnych problemów, ale nie rejestrowałem. teraz chciałem zarejestrować i problem jest taki jaki pisałem.
    kontakt z adobe wyglądał tak, że oni nie widzą seriala. pytają, gdzie zakupiłem, a ja go zakupiłem w Polsce, allegro, faktury wszystko itp.
    więc adobe odsyła mnie do firmy, od której kupiłem... reszta ich nie obchodzi, to nie ich problem, choć ich oprogramowanie. dodam, że firma, od której kupiłem już nie istnieje.

Domyślnie

Jeśli instalowałeś wcześniej, to musiałeś aktywować. Więc klucz był poprawny.
    W którym momencie wyskakuje komunikat o błędnym kluczu? Jak instalujesz program? Jak go aktywujesz?
    Z6III + N 14-30/4, N24-120/4, N 28-75/2.8, N 70-180/2.8 + TC 1,4x, N 24-200, V 20/2.8, V 24/1.8, N 40/2.0, TT 75/2.0, V 85/1.8.
    D750/800 + N 24-70/2.8, N 50/1.8G.

było D70, D40, D60, D80, D90, D700, D7000, D7100, D600, D750, D7200, D7500, Z5, Z6II

moje pstryki, na fejsie, instagram

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez TOP67 Zobacz posta
    Jeśli instalowałeś wcześniej, to musiałeś aktywować. Więc klucz był poprawny.
    W którym momencie wyskakuje komunikat o błędnym kluczu? Jak instalujesz program? Jak go aktywujesz?
    ... i może napisz co to za firma?

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12

Uprawnienia umieszczania postów