Witam,
Owe zdjecie jak juz napisano, wygralo konkurs NGA jak opinie nikoniarzy?
Nikon d700 , nikkor 16-35mm
Pozdrawiam![]()
Szukaj
Witam,
Owe zdjecie jak juz napisano, wygralo konkurs NGA jak opinie nikoniarzy?
Nikon d700 , nikkor 16-35mm
Pozdrawiam![]()
Ostatnio edytowane przez FHR ; 11-11-2013 o 12:01 Powód: "Zwycienskie"
Takie do wątku wyżej na liście ;]
A co to znaczy zwycienskie?
pralka Siemens, żelazko Tefal, kuchenka Samsung, stolik najtańszy z ikei
zwycienskie to takie ktore zostalo wybrane ze wszystkich nadeslanych prac w konkursie i nagrodzone....:P Konkurs byl zoorganizowany z okazju 125-lecia National Geographic
Ostatnio edytowane przez igusiek21 ; 10-11-2013 o 22:27
rozmumiem dlaczego wiekszosc krytykuje nikoniarzy... czepianie sie o drobnostki plus jesli nie jestes "znany" twoje zdjecie zawsze bedzie krytykowane i uwazane za nic...
Dowodem jest, ze raz inny fotograf dodal moje nienajlepsze zdjecie pod swoim nazwiskiem..i co bylo?! wszyscy slodzili bo osoba ta jest bardziej znana na forum i ma znane nazwisko... mysle, ze nikonairze musze czasem przemyslec swoja postawe do krytyki. To ma byc pomoc a nie zazdrosc jesli zdjecie faktycznie wyglada dobrze. Niketorzy tu krytykuja tylko daletego, ze uwazaja , ze nie ma lepszych od nich lub boja sie swiezej konkurencji ktora wchodzi na rynek ... tak to wyglada i nie jestem pierwsza osoba ktora to mowi i przestala z czasem wchodzic na forum... oczywiscie , nie o wszystkich tu mowa.
I tak a propos, nie pisze tego dla zlosci lecz dla pokazania na swiatlo dzienne prawdy ktorej sie wiekszosc boi...
Szkoda ,ze Forum traci na wartosci przez to wszystko...
Zdjęcie jak zdjęcie. Fajne światełko, ładne kolory złotej godziny, nieciekawy mz. temat (bo jakiś jednak jest), do tego mam wrażenie, że nieco leci w lewo. Skoro wygrało konkurs to gratuluję. Ale takimi zdjęciami publikacji dla NG mieć nie będziesz, tak mi się wydaje.
A złośliwości biorą się nie z zazdrości tylko z głupiego uporu pisania po polsku - zwycięskie. Nie zwycienskie.
Gratuluję zwycięstwa. Zdjęcie jednak nie jest jakieś wyjątkowe, raczej wręcz pospolite, ot niezatrzymujący nawet na krótką chwilę widoczek. Technicznie pewnie ok (oglądam na lapku), światło też w porządku, ogólne wrażenie jednak bardzo takie sobie. Ładne odbicie.
LED ZEPPELIN
1 - zdjęcie - mnie się podoba, choć mz miejscami trochę za ciemno i można by trochę od dołu przyciąć - poniżej tych jaśniejszych kępek trawy zupełnie nic nie ma. Niestety d..y nie urywa.
2 - nazwisko - nigdy nie oglądam zdjęcia od nazwiska - nie ważne kto je zrobił, zawsze komentarz będzie taki sam.
3 - zwycięstwo w konkursie NG - Gratulacje.
Certo Six 2.8/80, Zenity, Praktica BX20
Nikon D7000; S17-50/2.8, D610; 16--200/2.8, T70-300USD | Metz 50 AF-1
Skontaktuj się z nami