Close

Strona 1 z 5 123 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 49

Domyślnie Zwycięskie zdjecie w skandynawskim konkursie NG "uratuj okladke"

Witam,

Owe zdjecie jak juz napisano, wygralo konkurs NG A jak opinie nikoniarzy?

Nikon d700 , nikkor 16-35mm

Pozdrawiam
    Ostatnio edytowane przez FHR ; 11-11-2013 o 12:01 Powód: "Zwycienskie"

Domyślnie

Takie do wątku wyżej na liście ;]

Domyślnie

A co to znaczy zwycienskie?
    pralka Siemens, żelazko Tefal, kuchenka Samsung, stolik najtańszy z ikei

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez S4INT Zobacz posta
    Że jakie zdjęcie??

Jak jakie...zwycienskie

Domyślnie

zwycienskie to takie ktore zostalo wybrane ze wszystkich nadeslanych prac w konkursie i nagrodzone....:P Konkurs byl zoorganizowany z okazju 125-lecia National Geographic
    Ostatnio edytowane przez igusiek21 ; 10-11-2013 o 22:27

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Zen Zobacz posta
    Jak jakie...zwycienskie
    rozmumiem dlaczego wiekszosc krytykuje nikoniarzy... czepianie sie o drobnostki plus jesli nie jestes "znany" twoje zdjecie zawsze bedzie krytykowane i uwazane za nic...
    Dowodem jest, ze raz inny fotograf dodal moje nienajlepsze zdjecie pod swoim nazwiskiem..i co bylo?! wszyscy slodzili bo osoba ta jest bardziej znana na forum i ma znane nazwisko... mysle, ze nikonairze musze czasem przemyslec swoja postawe do krytyki. To ma byc pomoc a nie zazdrosc jesli zdjecie faktycznie wyglada dobrze. Niketorzy tu krytykuja tylko daletego, ze uwazaja , ze nie ma lepszych od nich lub boja sie swiezej konkurencji ktora wchodzi na rynek ... tak to wyglada i nie jestem pierwsza osoba ktora to mowi i przestala z czasem wchodzic na forum... oczywiscie , nie o wszystkich tu mowa.
    I tak a propos, nie pisze tego dla zlosci lecz dla pokazania na swiatlo dzienne prawdy ktorej sie wiekszosc boi...
    Szkoda ,ze Forum traci na wartosci przez to wszystko...

Domyślnie

Zdjęcie jak zdjęcie. Fajne światełko, ładne kolory złotej godziny, nieciekawy mz. temat (bo jakiś jednak jest), do tego mam wrażenie, że nieco leci w lewo. Skoro wygrało konkurs to gratuluję. Ale takimi zdjęciami publikacji dla NG mieć nie będziesz, tak mi się wydaje.
    A złośliwości biorą się nie z zazdrości tylko z głupiego uporu pisania po polsku - zwycięskie. Nie zwycienskie.

Domyślnie

Gratuluję zwycięstwa. Zdjęcie jednak nie jest jakieś wyjątkowe, raczej wręcz pospolite, ot niezatrzymujący nawet na krótką chwilę widoczek. Technicznie pewnie ok (oglądam na lapku), światło też w porządku, ogólne wrażenie jednak bardzo takie sobie. Ładne odbicie.
    LED ZEPPELIN

Domyślnie

1 - zdjęcie - mnie się podoba, choć mz miejscami trochę za ciemno i można by trochę od dołu przyciąć - poniżej tych jaśniejszych kępek trawy zupełnie nic nie ma. Niestety d..y nie urywa.

2 - nazwisko - nigdy nie oglądam zdjęcia od nazwiska - nie ważne kto je zrobił, zawsze komentarz będzie taki sam.

3 - zwycięstwo w konkursie NG - Gratulacje.
    Certo Six 2.8/80, Zenity, Praktica BX20
    Nikon
    D7000; S17-50/2.8, D610; 16--200/2.8, T70-300USD | Metz 50 AF-1

Strona 1 z 5 123 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów