Close

Pokaż wyniki od 1 do 9 z 9

Wątek: Bonarka

Domyślnie

I mnie też się widzi. Cały komin jest panelami obłożony?:-p
    Fuji

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez basket Zobacz posta
    I mnie też się widzi. Cały komin jest panelami obłożony?:-p
    Nie Do platformy a potem ledy lecą do samej góry taka choinka...

Domyślnie

Fajna obróbka B&W, ciekawy kadr. Na plus.

Domyślnie

Obróbka bardzo mi się podoba, chociaż nie wiem czy jednolita barwa nieba by się bardziej nie sprawdziła (zamiast gradientu). Natomiast co do samego kadru, to mam lekkie poczucie ciasnoty/bałaganu/za dużej liczby elementów. Może wynika ono tylko z niewielkiego rozmiaru obrazka, a może trochę drażni wejście w LD? Ściana z oknami jest zdecydowanie ciekawsza od komina, mam nadzieję na więcej kadrów koncentrujących się na niej.

Domyślnie

Dziękuje za komentarze

Cytat Zamieszczone przez creep Zobacz posta
    Obróbka bardzo mi się podoba, chociaż nie wiem czy jednolita barwa nieba by się bardziej nie sprawdziła (zamiast gradientu). Natomiast co do samego kadru, to mam lekkie poczucie ciasnoty/bałaganu/za dużej liczby elementów. Może wynika ono tylko z niewielkiego rozmiaru obrazka, a może trochę drażni wejście w LD? Ściana z oknami jest zdecydowanie ciekawsza od komina, mam nadzieję na więcej kadrów koncentrujących się na niej.
    Mnie też drażni ten sufit wchodzący w kadr, nie zwróciłem uwagi kadrując a przy obróbce juz nie chciałem kombinować z usuwaniem dość sporego elementu Może jeszcze wrócę w to miejsce
    Dzięki i pozdrawiam

Domyślnie

Znam to miejsce ... prawie uczestniczyłem w jego nowej odsłonie.

Mimo, że bw całkiem fajnie wygląda to zastanawiam się czy kolor nie byłby do przyjęcia...

A kadr mocno niekonwencjonalny przez co odważny.
    Teraz Lady Ku

Domyślnie

super zdjęcie, bardzo fajnie zrobione
    A jeśliby ci zabrakło wszystkich drabin, to naucz się wspinać po własnej głowie.
    Fryderyk Nietzsche

Oszczędny w słowach
    Miasto
    dolnośląskie

Domyślnie

Bardzo ciekawe zdjecie BW jak najbardziej tu pasuje
    D800 / N 50 AF-S . 1,4 G / N 14-24 AF-S . 2,8 G / N 24-70 AF-S . 2,8 G / N 70-200 AF-S . 2,8 G VR II / N 105 AF-S . 2,8 G VR Micro / TC-17 EII / SB-800 /

Uprawnienia umieszczania postów