kto ze ślubniaków używa jako główny program do wołania Raw Captur One 7. Czy używac najpierw C1 a później dokańczacie w PS???
Szukaj
kto ze ślubniaków używa jako główny program do wołania Raw Captur One 7. Czy używac najpierw C1 a później dokańczacie w PS???
Ten program się chyba nieco inaczej nazywa...
Używa go np. Adam Trzcionka....
D90 + MB D-80 + N 17-55 2.8 + N 35 1.8 + S 70-300 + SB-700 + chęci.......
Miałeś prędzej tytuł wątku Captur One a nie Capture ( zresztą w poście nadal masz babola ), wypadałoby wiedzieć o co się pyta.
Używa go bardzo wiele osób, błyskotliwi, AT, pewnie dużo dużo innych, no ale po co pytasz ?
Każdy ma swój wyrobiony workflow na którym jemu się najlepiej / najwygodniej pracuje.
W C1 ładnie, szybko wychodzi skóra z miłym kolorem dla oka, ale w PS też da się to bez problemu osiągnąć.
Spróbuj sam i oceń
Dla mnie niezastąpiony jest Lightroom z uwagi na możliwości zarządzania fotkami / grupowaniem ich itp.
D90 + MB D-80 + N 17-55 2.8 + N 35 1.8 + S 70-300 + SB-700 + chęci.......
ja właśnie zainstalowałem C1 i kolor wychodza swietnie w PS nie mogłem takich uzyskac i pytam czy wywołujecie tylko w rawy w C1 i poźniej dokanczacie w Ps?
Moje systemy: Nikon F, D i Z, Hasselblad 503CX, Leica, Canon, Pentax, Olympus, Minolta, Rolleiflex TLR FKD, Zenity, Praktiki, ruskie dalmierze itd itd, blisko 100 szkiełek.
A wie może ktos jak zainstalowac profil aparatu do C1 zrobiony colorcheckerem ???
Skontaktuj się z nami