Close

Strona 3 z 4 PierwszyPierwszy 1234 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 21 do 30 z 35

Wątek: Aleksandra

Domyślnie

Z tego co pamiętam pisałem Ci w tamtym wątku o PC i jego zaawansowanych opcjach i właśnie tam je widziałem.
    Ja też się ucze i szybko nauczyłem się że takich zdjęć sie nie pokazuje. Rób mase zdjęć ale pokaż te które Twoim zdaniem zachwyci nie tylko Ciebie
    D5100 / S17-50 F2.8 /Metz52

Domyślnie

Przemek-83 to były inne zdjęcia
    Nie no masz rację, mam nauczkę na przyszłość, trochę wysoka poprzeczka to forum dla mnie, muszę poszukać czegoś bardziej dla początkujących

Oszczędny w słowach
    Miasto
    Świętochłowice

Domyślnie

Ja bym został!
    Nie ma nic piękniejszego niż zdjęcia swojego dziecka. Czytać, robić zdjęcia, czytać, czytać, robić zdjęcia, ćwiczyć, oglądać innych. Ciekawa obróbka i można fajne efekty osiągnąć.
    Niektórymi PRO z tego forum nie ma się co przejmować. Są na szczęście i tacy, jak z tego wątku, że doradzą rzetelnie i fachowo prostym, przystępnym językiem. I to się chwali!

Nie ma co szukać gdzie indziej, bo tam mnie pochwalą. Trzeba się rozwijać!
    Nikon 610 | S18-50 2.8 | N55-200 mm VR | N50 1.8D | YN 460-II | YN 468-II | inne

Domyślnie

Nie ma co szukać innych miejsc...na fejsie wszystko wszystkim sie podoba.Trzeba jak kolega wyżej napisał dużo ćwiczyć i nie koniecznie wszystko tu pokazywać.
    Też mam dużo zdjęć swojej 2 letniej còrki ale 98% to czysto albumowe dla naszej rodziny do których podchodze z wielkim entuzjazmem bo to moja còra.Tylko kilka zdjęć było by może na miare pokazania ich tu.Przypuszczam że w Twoim przypadku jest podobnie.
    D5100 / S17-50 F2.8 /Metz52

Domyślnie

Na pewno będę śledzić ten wątek i podglądać innych

Domyślnie

Ciekawy wątek, ze swojej strony mogę polecić kalibrację obiektywu (brakuje ostrości) oraz zrobienie kursu z obróbki RAW (dowolnego z jutuba chociażby). Poza tym podpisuję się pod zdaniem pixel-x
    D7000

Domyślnie

edmund ale mam go oddać np. do serwisu albo jakiegoś punktu żeby mi skalibrowali? Właśnie zauważyłam, że jakich ustawień nie zrobię, jak dobrego światła nie będzie, obiekt się nie poruszy to i tak ta ostrość mi ucieka Właśnie się zastanawiałam czy to kwestia moich umiejętności czy trafiłam na kiepski egzemplarz obiektywu, albo nie potrafię dobrać odpowiednich ustawień...

Domyślnie

Jeśli Twój aparat ma opcję mikroregulacji AF - to zacznij od tego. U mnie pomogło. Jeśli nie ma, to można posłać do serwisu, na tym forum znajdziesz dużo informacji.
    D7000

Domyślnie

pitu pitu... D5100 nie ma opcji mikroregulacji AF. Pozostaje wysyłka do serwisu.

Domyślnie

edmund zostaje tylko serwis.

Strona 3 z 4 PierwszyPierwszy 1234 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów