Close

Strona 4 z 15 PierwszyPierwszy ... 2345614 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 31 do 40 z 148

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Boryszuk Zobacz posta
    Tak, wiem. Ale imageshackowy uploader od razu generuje linki roznego rodzaju, nie trzeba nic dodatkowo klikac. Ja jestem lekko stukniety na punkcie wykonywania jak najmniejszej liczby ruchow zeby osiagnac cel.
    Chwila, chwila - musisz tak czy owak zdjęcie przygotować, zapisać. Następnie musisz odpalić imageshacka, wskazać miejsce pliku, poczekać aż uploaduje i wygeneruje linki, a te musisz zaznaczyć i skopiować - gdzie tu mniej kliknięć?

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Czornyj Zobacz posta
    Chwila, chwila - musisz tak czy owak zdjęcie przygotować, zapisać. Następnie musisz odpalić imageshacka, wskazać miejsce pliku, poczekać aż uploaduje i wygeneruje linki, a te musisz zaznaczyć i skopiować - gdzie tu mniej kliknięć?
    Klikam na plik (zdjecie) prawym przyciskiem->otworz za pomoca (rozwija sie menu)->imageshackUploader->upload. 3 klikniecia zakladajac, ze jestesmy juz w folderze ze zdjeciem.
    Pursue happiness with diligence

Domyślnie

Nie, nie, Panowie, sprzeczacie się niepotrzebnie, bo problem leży gdzie indziej.
    Przechowując zdjęcie na komputerze czy w moim przypadku na mojej stronie internetowej z pełną lub min. 1024 w pionie rozdzielczością a chcąc trzymać się regulaminu, musimy wykonywać dodatkowe serie czynności, po .... mi zdjęcie 850px ? dlatego wystawiając przez ImageShack Uploader 2.2.0 jest mi wygodnie, Autorowi chyba tez o to chodziło.
    Ostatnio edytowane przez ekonet ; 14-02-2014 o 17:41 Powód: pis. ;)

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez .:Gerard:. Zobacz posta
    trzymacz się
    A co Ty tak z niemiecka...?
    Krzysztof Paszkiewicz

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez ekonet Zobacz posta
    A co Ty tak z niemiecka...?
    Przepraszam, przecież wiesz ze poprawna pisownia jest moja mocną stroną

Nie mam nic z kreską a jak mi podkreśli, a ze podkreśla co drugie słowo to nie raz nie trafie w odpowiednią korektę i wychodzą cudaki, zanim się spostrzegę to nie mam możliwości edycji.

Oszczędny w słowach
    Miasto
    Warszawa/Gocław

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Boryszuk Zobacz posta
    Klikam na plik (zdjecie) prawym przyciskiem->otworz za pomoca (rozwija sie menu)->imageshackUploader->upload. 3 klikniecia zakladajac, ze jestesmy juz w folderze ze zdjeciem.
    Do tego zaznaczenie linku i ctrl+c do schowka.

A przy dropie: prawy-> kopiuj link publiczny (i juz jest w schowku)
    Ostatnio edytowane przez ekonet ; 14-02-2014 o 17:40 Powód: nie tapamy.

Domyślnie

Ale macie problemy...
    Gerard idealnie uchwycił sedno: jeden upload załatwia wszystko, stronę, forum, fejsa, miniaturki - wszystko.

Na dropboxie klikasz mniej ale 6 wersji obrazka przygotowujesz sam...

//...telefonowane...//
    Ostatnio edytowane przez ekonet ; 14-02-2014 o 17:40 Powód: lit.
    Koniecznie odwiedź Podkarpacką Grupę Fotograficzną na Nikoniarzach : Forum Grupy PODKARPACKIEJ
    Informacja jak się z nami spotkać : Czwartkowe P I W K O (czyli jak się z nami spotkać)
    Jesteś z Podkarpacia : Jak do nas dołączyć

Domyślnie

Mówicie, że zdjęć, które są już na imageshacku nie usuną... ale nie będą kazali zapłacić za nie, że tak powiem - wstecz?

Domyślnie

Zostaną, ale nie będzie można nic dodawać. Możliwe, że potem ograniczą np. generowanie linków. Albo wprowadzą limit transferu dla oglądających.
    Z6III + N 14-30/4, N24-120/4, N 28-75/2.8, N 70-180/2.8 + TC 1,4x, N 24-200, V 20/2.8, V 24/1.8, N 40/2.0, TT 75/2.0, V 85/1.8.
    D750/800 + N 24-70/2.8, N 50/1.8G.

było D70, D40, D60, D80, D90, D700, D7000, D7100, D600, D750, D7200, D7500, Z5, Z6II

moje pstryki, na fejsie, instagram

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez RobertMiernik Zobacz posta
    Ale macie problemy...
    Gerard idealnie uchwycił sedno: jeden upload załatwia wszystko, stronę, forum, fejsa, miniaturki - wszystko.

Na dropboxie klikasz mniej ale 6 wersji obrazka przygotowujesz sam...

//...telefonowane...//
    No właśnie to mi się podobało na IS, wystarczyło dodać .th i była miniaturka.
    Jest coś podobnego gdzieś indziej?
    z pozdrowieniami - Krzysiek
    Nikon Z6 + Zf + Z9 + N14-24/2.8S + N24-70/2.8S + N70-200/2.8G VR II + N35/1.8S + N50/1.8S + 75/1.5 + N85/1.8S + N105/1.4E

Strona 4 z 15 PierwszyPierwszy ... 2345614 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów