Moje sa i ja nie mam zadnego problemu.
Szukaj
Moje sa i ja nie mam zadnego problemu.
Pojedyncze przypadki owszem się zdarzały i to jest poza tematem ...
Shao - płacisz?
Oczywiście z nowymi nie ma tematu bo od jakiegoś czasu wrzucam gdzie indziej ...
Teraz Lady Ku
No to nie mieszajchodzi o te setki linków freekowych... mnie się coś widzi, że jak ludziska zaczęli od nich odchodzić do innych darmowych to mimo zapewnień, że wszystko zostaje i płatności dotyczą nowo wrzucanych zdjęć, po blokowali stare linki i tyle ...
![]()
Mimo wszystko chciałbym to jakoś sprawdzić ...
Teraz Lady Ku
Ale masz tam konto i Ci wsiorbalo zdjecia czy po prostu wrzucasz jako gosc (jest jeszcze taka mozliwosc w ogole)? Bo jezeli to drugie to jasne, ze moglo zniknac i nikt nie powinien sie czepiac. Jezeli miales konto to gorzej. Ja mam konto od dawna, a place od lutego tego roku i wszystkie zdjecia (stare przed zaplaceniem za konto premium i nowe juz po zaplaceniu) sa i mam do nich dostep.
To dziwne, ze zniknely zdjecia. Moze znowu maja zonka z serwerami.
Zdecydowanie lepiej zapłacić - ewentualnie iść w swoje prywatne rozwiązanie na własnym hostingu.
Każde darmowe rozwiązanie prędzej czy później umrze albo zmieni się na płatne - będziecie za jakiś czas mieć dokładni taki sam problem jak teraz - udostępnione zdjęcia zaczną znikać.
Korzystanie z darmowych hostingów to psucie sobie humoru na własne życzenie tyle, że z odroczonym terminem...
Koniecznie odwiedź Podkarpacką Grupę Fotograficzną na Nikoniarzach : Forum Grupy PODKARPACKIEJ
Informacja jak się z nami spotkać : Czwartkowe P I W K O (czyli jak się z nami spotkać)
Jesteś z Podkarpacia : Jak do nas dołączyć
Skontaktuj się z nami