Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 13
    maniak666
    Gość

Domyślnie Banksterzy we mgle:)

Canary Warf

Zapraszam

Domyślnie

Bardzo mi się podoba. Tylko ten samolot ... sam nie wiem? Dobrze robi tej focie, czy psuje nastrój, czystość kadru?
    A new shit has come to light...

Domyślnie

Ja bym ciął w panoramę. Góra fajna!
    Fuji

Domyślnie

Też bym ciachnął dół, a samolot zostawił - budynki wyglądałyby jak w chmurach

Domyślnie

Spektakularna scena bardzo ładnie pokazana. Nie wyrzucałbym dołu, gdyż budynki w PD moim zdaniem wzbogacają kompozycję, podobnie jak samolot u góry.

Domyślnie

Proszę o dostosowanie rozmiaru zdjęcia do wymogów regulaminu (max. 1024 px szerokości).

maniak666
    Gość

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez FHR Zobacz posta
    Proszę o dostosowanie rozmiaru zdjęcia do wymogów regulaminu (max. 1024 px szerokości).
    A to są równi i równiejsi?

Domyślnie

Jest fajne, inne.
    Warunki wielce ciekawe się przytrafiły. Kompozycja też mi leży.
    Jakby na to nie patrzeć, dół bardzo fajnie wprowadza w temat.
    Co do obiektu latającego, to na pewno jest to jakiś tam smaczek . No właśnie jakiś, bo ciutek malutki jest .

Domyślnie

Fajne, dół dodaje wysokości budynkom i żadnym razie nie powinien zniknąć z kadru. Element latający (zakładając, że to samolot) wpisuje się w klimat wielkiego świata: długie samochody, długie szkło, długi tytoń. No i ogólnie długi...
    LED ZEPPELIN

Domyślnie

Bardzo fajne wieloplany i aeroplan. Nic nie jest zbędne na tej fotografii. Po cięciu wyszedłby minimal, ale zginęłaby część opowiadanej historii.

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów