Szukaj
Mnie sie podoba.
Czy po lewej stronie lewego pala, stoi fotograf ze statywem?
Moj turystyczny kompakcik: D750, 16-35/4VR, 50/1.8G, 70-200/4VR, T 150-600, SB-900. Tylko czasu i umiejetnosci brak...
Chyba leci w lewo delikatnie, chcialbym odrobine wiecej gory, a fotografa zaslaniam sobie palcem (chociaz pewnie potrzebny jest do wypelnienia tytulu). Na srodku jest smuga kondensacyjna czy cos? Bo wyglada jak baaardzo dluga rysa i troche mnie drazni
Reszta mi sie bardzo podoba, miejscowka, obrobka, warunki.
Andrew zdjecie wyglada ekstra, ale ta linia przez srodek mi nie odpowiada a co gorsze widze kolorowe przebarwienia na niebie, moze tylko ja to widze i mam cos nie tak z monitore, jezeli tak to mowcie ludziska!
Nikon http://greg77.com/
Prawda, linia i przebarwienia są widoczne.
Fota b. fajna.![]()
D90 + NIKKOR + SIGMA + TOKINA + FILTRY + STATYW + PILOT/WĘŻYK + KOMP + PROGRAMY + SAMOZAPARCIE
Na pewno nie leci. Prostowałem przed konwersją do BW
. Wrażenie przechyłu powstaje najprawdopodobniej pod wrażeniem linii wody na plazy, która na pewno prosta nie jest.
No nie wiem, ale na pewno Mirekvampirek
Powiem Ci ,że dopiero tu zobaczyłem przebarwienia , o których wspominasz, wczesniej tego nie zauważyłem. Zresztą w innym miejscu też nikt nie zwrócił uwagi, a to ten sam plik. Co do krechy, to nie smuga kondensacyjna tylko lecący samolot. A że ja nie eksterminuję samolocików ani stateczków z kadru to już wiesz zapewne.
Ostatnio edytowane przez maniak666 ; 12-02-2014 o 17:38
Trasę po samolociku bym "ciach ciach" a tak poza tym bardzo mi się podoba... na dodatek ziomal w kadrze, musi się podobać![]()
D7100 / S 10-20 / N 18-105 VR/ N 70-300 VR / Slik Pro 500 DX / SB-600 /
Ciekawe zdjęcie - temat fajny, obróbka i kadr trochę mniej. Trochę raz brak symetrii, słupy na pierwszym tle wyglądają jak wklejone w PS-ie. Może to kwestia światła, ale takie było moje pierwsze wrażenie. Przeszkadza mi też odrobinę intensywne światło obok prawego słupa.
Dla mnie bardzo fajowa odsłona. Zawartość akceptuję w całości, oprócz krechy.
Ale tłumaczenie o obiektach zrozumiałem i szanuję.
P.S. Przed publikacją obrazków w BW warto całkowicie "ściągnąć" kolorsy.
No chyba, że ma to być BW z "dodatkiem".
Skontaktuj się z nami