Close

Strona 1 z 3 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 23

Wątek: Reinebringen...

Domyślnie Reinebringen...

... .

Witam serdecznie .
    Dawno mnie na forum nie było. Mam tu na myśli moje zdjęcia i wpisy.
    Staram się jednak w miarę możliwości czasowym podczytywać i śledzić, co dzieje się na forum .
    Ubiegły rok był dla mnie wielce ciekawy, jeżeli chodzi o fotograficzne przygody.
    Udało mi się odwiedzić kilka wspaniałych i spektakularnych miejsc.
    Udało mi się spędzić tam wspaniałe chwile w doborowym towarzystwie.
    Chciałbym się z Wami podzielić kilkoma odsłonami, które udało mi się poczynić w trakcie tych wycieczek.
    Mam nadzieję, że nie będziecie mieli mi za złe, jeżeli co jakiś czas opublikuję jakieś zdjęcie .
    Z góry serdecznie dziękuję za wszystkie komentarze, oraz czas poświęcony na wejścia do moich wątków .
    Na pewno postaram się z wielką uwagę wszystkie je przeczytać, a na pytania odpowiedzieć .

Dzisiaj chciałbym zaprosić Was na spojrzenie z góry Reinebringen na panoramę Lofotów.
    Moim zdaniem, to jedna z piękniejszych jej części. Wyspa Moskenesøya i malownicze wysepki z porozrzucanymi na nich roubuerami.
    Małe, rybackie domki z tej wysokości wyglądają jakby były zbudowane z klocków. Na pierwszym planie w dole bajkowa miejscowość Reine.
    Widok, który z pewnością długo pozostanie w mojej pamięci .

*** Zapraszam ***

WERSJA XL

*** Dziękuję ***

Domyślnie

tylko pozazdrościć wojaży, zdjęcie świetne, motyw, kadr, światło, byłem tam ale na pierwszej wyprawie nie wpadłem na pomysł żeby się tam wdrapać. W tym miejscu spędziłem tylko dzień, i dopiero po przyjeżdzie się okazało, że było najpiękniejsze z tych które widziałem.

Duża wersja wymiata, chce się oglądać pozdrawiam

Domyślnie

Oj tak, Janek dobrze napisał - pozazdrościć takich wycieczek, a jeszcze bardziej widoków, które było Ci dane obejrzeć i rejestrować na matrycy.
    Widok zapiera dech i można się weń patrzyć bez końca...
    www.hubertleszczynski.com
    --------------------------------------
    F_A_C_E_B_O_O_K

Domyślnie

Paweł - miazga! Większa wersja właśnie się tapetuje u mnie

Domyślnie

Super miejsce.super fotka.

Domyślnie

Mam pytanie czysto techniczne. Jak długo trzeba się tam wspinać?
    Czymtasem... pozdrawiam bombelkowo

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Al Koholik Zobacz posta
    Mam pytanie czysto techniczne. Jak długo trzeba się tam wspinać?
    Nie jest to jakoś specjalnie wymagająca wycieczka. Górka ma około 500 metrów wysokości i "zdobycie" jej zajmuje około godzinkę do dwóch. Nam wejście zajęło właśnie dwie godzinki, a cała wycieczka niecałe 12 godzinek. Nie forowaliśmy się zbyt mocno. Do tego jednak sprzęt swoje waży . Ogólnie podejście miejscami jest bardzo strome (liny). Do tego śliskie kamienie i błocko. Ale warto, bo widok naprawdę głęboko zapada w serducho.

Domyślnie

Tylko większy rozmiar jest słuszny. Czadowe!
    Fuji

Domyślnie

Niesamowite światło, piękne widoki złapane w przemyślanym kadrze.
    Wersja XXL +++

Domyślnie

wow! Pięknie! A jak ładnie zaświeciło...

Strona 1 z 3 123 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów