Szukaj
jaśniej proszę. szklanej kuli nie posiadam...
Fuji
Mało się znam, od razu zaznaczam ale się wypowiem bardzo subiektywnie. Pierwsze co mi się rzuciło w oczy to kolano w kadrze skutecznie odwraca uwagę od modelki. Drugie to jakoś głowa nie bardzo ułożona, lewa strona zlewa się z szyją. Z doświetlaniem też chyba coś nie tak powinno wyglądać. Może by się zniżyć trochę do poziomu fotografowanej osoby. Poza tym kolory ok, rozmycie tła mi pasuje, słońce ładnie świeci. Tyle ode mnie Amatora, niech zawodowcy się wypowiedzą.
Według mnie, to ten wystający kawałeczek kolana psuje całe zdjęcie, bez tego kawałeczka wygląda lepiej.
Coś tam, coś tam .... i jeszcze troszkę ....
Też miałem wątpliwości odnośnie tego kolna. Racja jest zbędne!
Fuji
Ale zniżyć się z oświetleniem, czy zmienić perspektywę fotografowania? Odnośnie oświetlenia, to była blenda lekko z góry
Fuji
Bez jaj! Jakby kolana nie było to by było fajne a jak jest to nie jest?? Kij z kolanem, zdjęcie ogólnie standardowe, modelka mina spacerowa zniechęcona plus obróbka standardowa to i zdjęcie standardowe co tu pisać..
Piotrek, że tak zapytam jaką obróbkę uważasz za nie standard?
Fuji
Może źle to ująłem, nie licząc się z Twoimi uczuciami jako twórcy. DLA MNIE zdjęcie sztampa, pstryk i jest. Modelka piękna, ale wyraźnie znudzona. Parę suwaków w lewo w prawo i na forum. To nie znaczy, że jest źle, MI się nie podoba.
Skontaktuj się z nami