Close

Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 26

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Piotrek B. Zobacz posta
    He he spróbuję coś merytorycznego wyłuskać z tej krwawej wendetty Znaczy uważasz, że obróbka za mocna?
    A co do warsztatów to wiesz.. Cała Polska robi na Pluszczyka.. Chyba jednak odpuszczę, kupię lampę i pokopiuję fotki z kursów netowych
    o co chodzi z tym Pluszczykiem?

Talking

http://forum.nikoniarze.pl/showthread.php?t=240268

A przy okazji polecam kursy creativelive.com jak jeszcze ktoś o nich nie słyszał
    Ostatnio edytowane przez Piotrek B. ; 11-02-2014 o 11:33

Domyślnie

Za stary jestem na pomsty bo nie jedno przeżyłem na forum. Jak widać tego typu fotografia jest dla mnie nowością ale osoba udzielająca tak radykalnych porad jak Ty powinna przynajmniej mieć podstawy.
    Masz sporo do powiedzenia i niestety w dosyć butnym stylu.

Acha, oczywiście dzięki za linka
    Ostatnio edytowane przez galaza ; 11-02-2014 o 12:01
    Wypijmy za blendy...

Domyślnie

Zdjęcia wrzuciłem jako pierwszy mój post na forum, żeby każdy czytający moje komentarze wiedział na jakim etapie się znajduję, a znajduję się na etapie wstępnym. Uważam, że to lepiej i uczciwiej niż jak większość jechać po zdjęciach a swoje ukrywać. Z czym masz jeszcze problem? Swoje zdanie wyraziłem pod twoim zdjęciem jasno i wyraźnie, powiem nawet, że merytorycznie odniosłem się do konkretnych rzeczy które bym JA poprawił. Ty uprawiasz jakieś głupie wrzuty natury "ogólnej" średnio na temat. Jedyne co można wyciągnąć z twojego komentarza (oprócz tego, że mój komentarz skrzywdził twoje ego) to, że obróbka ci się nie podoba i zrobisz lepszą jak skończysz kurs. OK, powodzenia

Domyślnie

niepotrzebny lightleak na dwójce, lightleak ogólnie stosuje się do lomo czy analog, a tu mamy wszystko ładne i gładkie

Domyślnie

Dzięki za komentarz. Light leak tylko do lomo czy analoga? Eee tam

Domyślnie

1 za malo nasycone porownujac do pozostalych.

fajnie sie patrzy na +
    Zapraszam
    FANPEJDŻ & BLOG Zapraszam

Domyślnie

Dzięki za komentarz, obrabiane są na różne sposoby, bo chciałem różnych sposobów spróbować. Właśnie rzuciłem okiem na twoje fotki, kawał dobrej roboty, tym bardziej cieszy twój +
    Wrzucę jeszcze jedno, ciekawi mnie co o nim powiecie..

Ostatnio edytowane przez Piotrek B. ; 11-02-2014 o 16:13

Domyślnie

I studio i modelka prof itd. I niby wszystko gra. Mnie nie podoba się światło. Ostre cienie spowodowały, że zrobiły się cztery nogi.
    Fuji

Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów