Close

Pokaż wyniki od 1 do 10 z 10

Wątek: Będzie dym II

Gaduła Awatar timi
    Miasto
    Golub-Dobrzyń
    Wpisów
    3

Domyślnie Będzie dym II

Ekipa znana z poprzedniego posta: I tym razem nie było spokojnie. Zapraszam;
    1

2

3

4

5

Pokonany

Domyślnie

Rewelacyjna jakość. 5-tkową pozę szczególnie upodobałem.

Domyślnie

Do mnie 4 bardziej przemawia, ale i "pokonany" jest też świetne.

Domyślnie

Super zdjęcia, wybieram 4 i 5.
    D7100, N 300/f4 + TC14
    http://www.januszszyma.com/

Domyślnie

5 jest extra, wspaniale się ustawiły!!!

Domyślnie

4,5,6 i pozamiatałeś
    piękne szczegóły mimo warunków
    D7000

Gaduła Awatar NBA
    Miasto
    Jarocin, Wielkopolska

Domyślnie

Kurczę świetne są te ptaszyska... U nas widzę tylko myszołowy i jastrzębie... Zastanawiam się nad czatownią, ale dokarmiać, żeby je ściągnąć na glebę to chyba niehumanitarnie?

Gaduła Awatar timi
    Miasto
    Golub-Dobrzyń
    Wpisów
    3

Domyślnie

Moze i nie humanitarne, ale musisz mi uwierzyc przy tym co dzis jest robione w pogoni za najlepszym zdjeciem takie wykladanie 3 kg porcji rosolowych w 17 stopniowy mroz to przyslowiowy"pikuś" Mnie martwi tylko jedno. Ze zaczyna sie dzielic fotografa tego ktoremu mozna i tego ktoremu nie mozna. Dlaczego nikt pod zdjeciem znanych polskich fotografow nie napisze panie wykladasz pan mieso? Przeciez to oczywiste ze tak jest, co jemu przylatuja bieliki bo jest uznanym fotografem? Oczywiscie ze nie.

Domyślnie

Piekna seria, gratulacje
    Canon

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez timi Zobacz posta
    Moze i nie humanitarne, ale musisz mi uwierzyc przy tym co dzis jest robione w pogoni za najlepszym zdjeciem takie wykladanie 3 kg porcji rosolowych w 17 stopniowy mroz to przyslowiowy"pikuś" Mnie martwi tylko jedno. Ze zaczyna sie dzielic fotografa tego ktoremu mozna i tego ktoremu nie mozna. Dlaczego nikt pod zdjeciem znanych polskich fotografow nie napisze panie wykladasz pan mieso? Przeciez to oczywiste ze tak jest, co jemu przylatuja bieliki bo jest uznanym fotografem? Oczywiscie ze nie.
    Dawid coś Ty nie słyszał, że tym wybitnym Bieliki same pozują a myszy wychodzą na łąkę i jarzabatą wołają

Uprawnienia umieszczania postów