Close

Pokaż wyniki od 1 do 9 z 9

Wątek: Dla Jai Pur

Domyślnie Dla Jai Pur

Kiedyś coś obiecałem. Temat w realizacji.

Domyślnie

widać gwiezdny pył dotarł z Singapuru w 10 dni, bo coś mnie tknęło by tu zaglądnąć, a bardzo dawno tego nie robiłem
    wielkie dzięki! - będę śledził, komentarz do sytuacji zdjęciowych także mile widziany

Domyślnie

Jasne.
    To akurat zdjęcie z Singapuru, Joo Chiat Road. Ulica zamieszkała głównie przez Wietnamczyków. Bardzo dobre i tanie jedzenie, nocne kluby, bardzo dobry szpital. Do tego, po zmroku, do pracy przychodzi trzecia zmiana. I dopiero wtedy jest ciekawie.
    Wiecej materiału wkrótce, część już w nowościach tam gdzie zwykle.

Domyślnie

może to mrugnięcie niepotrzebnie dodałem, bo temat raczej trudny w realizacji i łatwo się znaleźć w nieprzyjemnych okolicznościach - tym bardziej jestem ciekaw opisów jak wyżej
    na jednym ze zdjęć widać w odbiciu krzyczącego faceta - mocno intrygujące
    Round Midnight - pasuje (wybieram wersję Milesa)

Domyślnie

Miles rules.
    Joo Chiat Road w dalszym ciągu.

2.

3.

4.
    Czyli udaję, że mnie nie ma

5.
    Incidental framing

Domyślnie

Z innego nieco miejsca.
    Little India jest dzielnicą bardzo dynamiczną. Jako że potencjalnym klientom emocje mogą się wymsknąć spod kontroli, dziewczyny, powiedzmy, zachowują dystans.

6.

7.

8. A do niektórych ustawiają się kolejki...

Domyślnie

9. A w końcu trzeba interes zamknąć. Bo nic się nie dzieje. Jak w polskim filmie. Nuda…

Domyślnie

te kadry, ze względu na specyfikę powstania i pewną surowość bardzo podkreślają charakter tych miejsc

(na dużym marginesie - zdanie mojego kolegi z wczoraj, który powiedział, że "wszyscy się czasem prostytuujemy"…)

Domyślnie

Witam wszystkich.
    Cytat Zamieszczone przez Jai pur Zobacz posta

(na dużym marginesie - zdanie mojego kolegi z wczoraj, który powiedział, że "wszyscy się czasem prostytuujemy"…)
    te na 6 chyba zbyt wcześnie zaczęły

Uprawnienia umieszczania postów